2777
2789
عنوان

بالا سی سال مجرد بیاین ممنون

167 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها چرا من با ۳۴ سال سن که دارم میرم تو ۳۵ سال خواستگار ندارم مجردم کوچکتر از من والا نامزد کردن با اینک دختر موفقی هستم سر کار میرم و تحصیل کرده هستم اما دریغ از خواستگار ناراحتم

تاحالا نداشتی اصلا خواستگار؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه خواستگار رو رها کن. به هر چیزی بیشتر علاقه داشته باشی بدتر ازت دور میشه

پول جمع کن براب خودت با تورها و اکیپ‌ها برو ایران رو بگرد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دداشتم ولی در بدرد من نمی خورده دلم میخواد خودمو خفه کنم خخخخخ

خب بقیه کاری به این ندارن که خواستگارشون به درد مبخوره یا نه، به همون اولی یا دومی بله میگن(

دیگه به شانس خودشون بستگی داره

). فکر نکن اونا هم صدتا خواستگار داشتن.

دداشتم ولی در بدرد من نمی خورده دلم میخواد خودمو خفه کنم خخخخخ

بهش فک نکن رو خودت تمرکز کن فقط

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

توام ازم ناامید شدی فک کنم که میگی رها کن خخخخ

من خودمم نزدیک ۳۰ سالمه با این تفاوت که من اصلا از ازدواج خوشم نمیاد🤣اصلاااا، ولی خییییییلی دلم میخواد شاغل بشم یه شغل دولتی خوب داشته باشم، خییییلی. برعکسیم

حالا منی که کسی فکر نمیکرد حتی کسی بیاد خواستگاریم دو سه تا خواستگار داشتم که خوب بودن😐 اما با اینکه درسم عالی بود و کسی فکر نمیکرد بیکار بمونم هنوز بیکارم و کسایی که سطح درسیشون پایین‌تر بود بهترین شغل رو دارن.

به همین خاطر گفتم هر چیزی رو  که بیشتر بخوایی و کلا بشه فکر وذکرت هی ازت دورتر میشه و بدتر باعث میشه از زندگیت و داشته‌هات لذت نبری