2777
2789
عنوان

قمیت چرخ خیاطی چقدره

123 بازدید | 23 پست

با۱۵تومن میتونم بخرم؟میخوام برم خیاطی یاد بگیرم بنظرتون خوبه؟ 

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی خریدم ۹ تومن تازگی همه کاری میکنه خوبه بنظرم جمع و جورم هست

از کجا خریدی  مارکش میگی لطفا... برای خیاطی خوبه؟

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
برا کلاس هزینش چنده؟ با الگو میخای یاد بگیری؟منم کلاس میرم ۱۰ تومن چرخ هم ندارم💔

سلام عزیزم کلاسش فعلا نمی‌خوام برم انشاالله تابستون بچه هام بزرگ شدن می‌خوام برم ولی اولش می‌خوام چرخ بخرم کلاسش هم همین حدود ده تومنی میشه

من استوک از ایسام گرفتم 4و 300 ژانومه خیلی عالیه

برا دوخت لباس بلوچی و فارسی خوبه ..پارچه های نگین دار و لایه ای چطور؟

اگه میخای زیاد کار کنی چرخ خانگی به درد نمیخوره ...

چرا؟

برا دوخت لباس بلوچی و فارسی خوبه ..پارچه های نگین دار و لایه ای چطور؟

برا این پارچه ها فقط فقط راسته خوبه با سردوز صنعتی

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

من روی این پارچه ها ندوختم ولی فکر میکنم بسه بستگی به پایه اش داره ولی مدلای دوختش 15 مدله سردوز و ج ...

مبارکت باشه گلم