2777
2789
عنوان

پشیمونم پشیمونم پشیمون🤕

527 بازدید | 15 پست

دوستم رفته گرجستان 

بهم گفت اینجا لباس زمستونی و چکمه و اینا خوب داره عطراشونم خوبه بیارم برات

گفتم اره شنل و بوت بیار برام 🤕

بعد دوستم فقط تو هتل نت داره بیرون که خرید میره نت نداره که مدلارو برام بفرسته

الان خیلی پشیمونم که گفتم شنل و پالتو کاش نگفته بودم اگه خوشم نیاد از مدلش چی؟؟؟

کاش گفته بودم به جا اینا ۲ ۳ تا عطر با برند مختلف بیاره 

اینجوری حداقل به سلیقه خودم بود😓😓😓

خداکنه امروز چیزی نخریده باشه تا وقتی برگشت هتل بهش بگم

اینجوری بهتر نیست ایا؟

مثلا میگم عطر نینا ریچی و ورساچه و گس 

نه؟؟

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودتو ناراحت نکن

حالا شاید پسندش خوب باشه

بعدشم ی روزه ک نمیتونه همرو بخره

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
گرجستان که خیلی گرونیه یهو نیاد شگفت انگیزت کنه؟

عه گرونه؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂

به اسمش نمیاد اصن گرون باشه😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
آره ادکلن بهتره  هرچه زودتر خبرش کن   بگو واسه منم بیاره 😆😆

میگن گرونیه

همینارم باید بزنگم کنسل کنم😂😂😂😂😂

عزیزم خودتو ناراحت نکن حالا شاید پسندش خوب باشه بعدشم ی روزه ک نمیتونه همرو بخره

چمیدونم والا

خداکنه نخره

[QUOTE52359529]جدی میگم[/QUOTE

مطمئنی؟؟؟

اخه نمیخواست ازم پول بگیره سوغاتیه گفت🤕

حالا فوقش ۵۰۰ تومن واسه ما خرج کنی  بیوفا 😒😒😒  منتظر ادکلنم 😗😗

چششششم😘😘😘😘

شما که فکر نکنم مشکل مالی داشته باشی بگو هم عطر بیاره هم پالتو و بوت. گرجستان پالتو های خیلی قشنگی د ...

سوغاتیه اخه😂😂😂

خیلی پررو میشم دیگه😆😆😆😆

سوغاتیه اخه😂😂😂 خیلی پررو میشم دیگه😆😆😆😆

بگو پول عطر رو خودم حساب می کنم. گرجستان صنایع دستی و مجسمه های قشنگی داره می تونی بگی بیاره واسه دکوری توی خونه فوق العاده اس