2777
2789

میخوام هدفون بلوتوثی بخرم هیچ تجربه ای ندارم بنظرتون به چه نکاتی باید توجه کنم ؟ از دیجی کالا میخوام بگیرم کلا اولین باره میخرم محدوده چه قیمتی بخرم؟ یه چیز خوب میخوام در حد همون هندزفری خودمون فقط کار کنه و زود خراب نشه 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک مدل قدیمی دارم کمیابه هدفون Nia x3 New هست اگه گیر بیاری هم ارزونه و هم پردوام نزدیک 5-6 ساله جوابه 24 ساعته توی گوشم هست...

رادیو داره، برد قوی داره، بلوتوث ورژن جدید ساپورت میکنه، باتریش خوبه، کارت حافظه میخوره، برنامه مدیریتی از گوشیم داره خیلی خفنه...

یادمه 200 و خرده ای خریدم الان ممکنه نزدیک 500 باشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من یک مدل قدیمی دارم کمیابه هدفون Nia x3 New هست اگه گیر بیاری هم ارزونه و هم پردوام نزدیک 5-6 ساله ...

پیداش نکردم ...دارم از دیجی میخرم نداشتش نمیدونم چی بخرم من خیلی استفاده نمیکنم شاید ماهی دو سه بار برای بیرون و مکالمه بیشتر ولی موندم نمیخوام پولم حیف شه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
من یک مدل قدیمی دارم کمیابه هدفون Nia x3 New هست اگه گیر بیاری هم ارزونه و هم پردوام نزدیک 5-6 ساله ...

الان توی گوشمه 😂😂 صداشم محشره خیلی دوسش دارم

پیداش نکردم ...دارم از دیجی میخرم نداشتش نمیدونم چی بخرم من خیلی استفاده نمیکنم شاید ماهی دو سه بار ...

دیجی کالا داخلش ناموجود هست این...

متاسفانه جنس ها همه بدرد نخور شدن چیز خوب بخواید بالای 500 هست...

من خودم از این سالیان ساله استفاده میکنم هرچیزی گرفتم بدرد نخور بود و خراب شد این با اینکه چینی هست خیلی قوی بوده ولی چینی درجه یک بوده...

مواظب باشید دیجی کالا خیلی جنس های قلابی و فیک و یا مشکل دار این روزا ارسال میکنه اصلا جای خوبی دیگه نیست...

همینم یک مدل ازش گرفتم تقلبیشو بهم داد الان روی میزم خاک خورده