2777
2789

اتاق یا خونه مرتب باشه

خودم مرتب باشم

از نظر به خود رسیدن آرایشی هم مرتب باشم

عطر زده باشم

لباسم یا مال دیشبی نباشه یا اگه باشه فقط در عرض یه ساعت پوشیده باشمش بعد الان بپوشم( زیاد جلو چشش نباشه و تکراری نباشه)

این اخلاقم اذیتم میکنه سختی بارداریم و حال بدم و... بهش هیچ ربطی نداره فقط این مرضم کار خودشو میخواد

حتی گاهی وقتا میگه امروز خسته ای بزار بیام خودم اتاقو جم و جور کنم نمیتونم دلم طاقت نمیاره تمیزش میکنم

انگار خجالت میکشم بیاد ببینه اتاق به هم ریخته است یا من مرتب نباشم

گاهی وقتا  میگم امروز حوصله ندارم بدن درد دارم اشکال نداره اینجوری باشم بدون ارایش و.. بعد میبینم دلم طاقت نمیاره زود زود میرم قبل از اومدنش ارایش میکنم:/

این اخلاقم اذیتم میکنه شرایط حالیش نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حال شوهرت 

نه والا من دلم بخواد به خودم و خونه میرسم دلم نخواد هم همین نمیکنم 

اونم می‌دونه ادمم و روز بد و خوب و بالا پایین دارم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیخیال باش بابا

نمیتونم واقعا

انگار وسواس دارم

حتی گاهی  میرم خونه بابام از خونمون دوره 

قبل رفتن اتاقو کامل تمیز میکنم 

خودشم میگه اشکال نداره اگه امشب دیر اومدی ( اومدم از سر کار تو نباشی)

ولی خودم تا نزدیک تایم اومدنش میشه بی قرار میشم نمیتونم یه کاری میکنم همزمان باهاش برسم خونه

خیلی بده وسواس دارم انگار

فقط پر توقعش می‌کنی همین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.