2777
2789
عنوان

انقد شوهرمو چک کردم رمزشو عوض کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 66 پست

اگه زن من میخواست این حرکت رو بزنه با ی لبخند راضت مندانه دستش رو میگرفتم میبردم محضر درخواست طلاق میدادم بعد میزاشتمش خونه باباش ی ماشین هم میگرفتم جهیزش رو میفرستادم براش و روی ی کاغذ براش مینوشتم با خدافظیت خوشحالم کن

بسه دیگه خدایی بی اعتمادی تا کی😂😂😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

تو هم رفتارای اونو کن مردا خیلی شکاک ترن بدجور حرص بخوره

خیلیییبهم اعتماد داره 

اتفاقا من دوسدارم یکم حساس باشه یکم نگران از دست دادنم باشه 

ولی خودش می‌دونه من نگاه پسرا هم نمیکنم حتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییبهم اعتماد داره اتفاقا من دوسدارم یکم حساس باشه یکم نگران از دست دادنم باشه ولی خودش می‌دونه م ...

نگاه داریم تا نگاه

پسر ام کور نیس که

ممککه تو مجازیم عکسی ببینی یه دختر زیبای ببینه مجازی دیگه.

عزیزم ببخشیدا ولی مشکل داری؟

اینو از من داشته باش ادمی که رفتنی باشه بالخره میره حالا یا زود یا دیر پس آدما رو باید ازاد بزاری که زودتر خودشون رو نشون بدن

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
خیلیییبهم اعتماد داره اتفاقا من دوسدارم یکم حساس باشه یکم نگران از دست دادنم باشه ولی خودش می‌دونه م ...

دقیقا مشکل همینه😂😂😂 یه دوستی داشتم رلش دقیقا برعکس شما و شوهرتون بود پسره خیلییی وفادار و حساس دختره یه ذره شیطون 

یک کمپین حمایتی از شوهرت بزنیم شاید تونستیم نجاتش بدیم

هعی😂😂😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بعضی چیزارو اصلا ندونی و خبر نداشته باشی بهتره خودتو بزن به بیخیالی چون خودخوری مثل خوره تار و پود زندگیتو میخوره شما چه بدونی چه ندونی اونا کار خودشون میکنن پس چرا انقد حرص بخوری باید بگذاری و بگذری

وای دیروز یکی تاپیک زده بود از شوهرش که به یه دختره نظر داره یا نه یه بنده خدایی اومد گفت مقصر خود شوهرته باهاش چ دعوایی کرد چه فحشایی بهش داد دلم براش سوخت

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

با احترام به نظرات همه عزیزان...این بنده خا چیزی دیده که حساس شده باید یکم حق بدیم بهش الان چلو این کار نکنه فردا بلایی بدتر سرش میاد مثل من که شوهرم پیغمبر بود و گوشی تو خونه راحت و باز بود دست خودم و بچه هام بود همیشه..اما نا خاسته شماره ای دیدم که متاسفانه برا ی یکی از دوستام بود که متاسفانه تر این دوست من با دوست نزدیک همسرم هم صیغه شده بود من شماره رو دیدم گفتم حتما در مورد دوست همسرم بوده زیاد اهمیت ندادم ب دلم افتاد رفتم برنامه همراه من دیدم ن بابا اینا 6 ماه هز ثانیه باهم بودن وقتی میومده خونه دیگه چت تموم میشده--حتی شبایی که من خونه نبودم تا دیر وقت باهم بودن....من این موضوع روگفتم اگه نمیگغفتم اون خانم الان ملکه زندگی من بود بعضی وقتا باید حساسیت نشون داد من تا مغازه دوستم هم رفتم باتید جلوی این کار میگرفتم هر چند هر دو دست رو قران گذاشتن بینشون چیزی نبوده میدونم نبوده اما مطمیم بعدها اتفاقات بدی رخ میداد