بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
۱۴ سال خوبه دختر من امسال که ۹ساله شد به سن تکلیف رسید اصرار میکرد روزه بگیره یه روز که گرفت تا بعدازظهر دیگه حالش خوب نبود بی حال شده بود دیگه بهش غذا دادم گفتم الان که غش کنه روزای دیگه هم نذاشتم بگیره بعضی از همکلاسیهاش میگفتن ما روزه میگیریم اینقدر هم ضعیف و ریزه میزه بودن دخترمنم میگفت همکلاسیهام میگیرن منم باید روزه بگیرم ، منم میگفتم اونا الکی میگن روزه نمیگیرن😬 آخه بچه ۹ ساله توانایی گرسنگی و تشنگی رو نداره
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
آره خداییش دخترا خیلی کوچولون به سن تکلیف میرسن،خداحفظش کنه ، پسر من تازه ۲۴روزش مونده بود به سن تکل ...
خیلی حس خوبیه ببینی بچه ات معتقده و واجبات دینشو انجام میده ان شاءالله هر ساله باشه عزیزم