2777
2789

سلام دوستان تو بارداری دوقلو یکی از جنین ها حالت طبیعی باشه و یکی دیگه حالت بریچ امکان زایمان طبیعی هست؟؟۳۶ هفتم یکی از جنین ها بریچ و یکی طبیعی امکان داره اون یکی هم برگرده طبیعی بشه؟؟

در مورد زایمان طبیعی در بارداری دوقلو با شرایطی که یکی از جنینها در وضعیت بریچ (Breech) و دیگری در وضعیت طبیعی (سرپایین) قرار دارد، نکات زیر قابل توجه است:

### ۱. **امکان زایمان طبیعی**:

- اگر جنین اول (که ابتدا خارج میشود) در وضعیت **سرپایین (Vertex)** باشد، در برخی موارد زایمان طبیعی امکانپذیر است. با این حال، وضعیت جنین دوم نقش مهمی ایفا میکند.

- اگر جنین دوم بریچ باشد، ممکن است پزشک با توجه به تجربه خود و شرایط مادر و جنینها، اقدام به چرخش جنین دوم پس از تولد جنین اول کند یا زایمان بریچ را انجام دهد. این فرآیند نیاز به مهارت ویژه و نظارت دقیق دارد.

### ۲. **احتمال چرخش جنین بریچ تا هفته ۳۶**:

- پس از هفته ۳۶، به دلیل محدودیت فضای رحم، احتمال چرخش خودبهخودی جنین بریچ **کمتر** است، اما غیرممکن نیست.

- در برخی موارد، پزشک ممکن است از روش **چرخش خارجی (ECV)** برای اصلاح وضعیت جنین استفاده کند، اما این روش در بارداری دوقلو به دلیل خطرات احتمالی (مانند پارگی زودرس پردهها یا جدا شدن جفت) کمتر انجام میشود.

### ۳. **ملاحظات مهم**:

- زایمان طبیعی در این شرایط نیاز به **تیم پزشکی مجرب** و آماده برای مدیریت عوارض احتمالی (مانند گیرکردن سر جنین دوم یا پرولاپس بند ناف) دارد.

- اگر جنین دوم پس از تولد جنین اول نچرخد یا وضعیت نامناسبی داشته باشد، ممکن است نیاز به **سزارین اورژانسی** برای جنین دوم باشد.

- عوامل دیگری مانند اندازه جنینها، محل جفت، و سلامت عمومی مادر نیز در تصمیمگیری موثرند.

### ۴. **توصیه نهایی**:

- این موضوع باید با جزئیات کامل توسط **پزشک متخصص زنان و زایمان** بررسی شود. احتمالاً سونوگرافی و مانیتورینگ دقیق پیش از زایمان انجام خواهد شد.

- در بسیاری از موارد، برای کاهش ریسک عوارض، **سزارین برنامهریزی شده** به عنوان گزینه ایمنتر توصیه میشود، بهویژه اگر جنین دوم بریچ باقی بماند.

بهتر است مادر با پزشک خود در مورد مزایا و معایب زایمان طبیعی در این شرایط و همچنین احتمال چرخش جنین گفتوگو کند تا بر اساس شرایط خاص خود تصمیمگیری آگاهانهای داشته باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ۳۶ هفته بعیده تغییر حالت من نشنیدم

دیگه بریچ باشه طبیعی نمیشه

بی خود استرس مدل زایمانت رو نگیر هر کدوم دردسرهای خودش رو داره این هفته های آخر رو کیف کن😄

تو ۳۶ هفته بعیده تغییر حالت من نشنیدمدیگه بریچ باشه طبیعی نمیشه بی خود استرس مدل زایمانت رو نگیر هر ...

نمیخوام طبیعی باشه بچه اولم طبیعی بود خیلی اذیت شدم با اینکه یه دونه بود این سری که دوتاست خیلی وحشت دارم برای طبیعی متخصصی که پیشش مراجعه میکنم میگه بیمارستان دولتی قبول نمیکنن سز بشی باید بیای خصوصی احساس میکنم بخاطر پول دروغ میگه...مگه میشه بیمارستان وقتی یکی از بچه ها بریچه قبول نکنن برای سز..