2777
2789

دوستان من حدودا چندساله از کرم بیوتی لوپ سفید استفاده میکنم امروز تو سایت خوندم که میگین عوارض داره البته که وقتاییکه استفاده نمیکنم مثلا چندروزی پوستم خشک میشه ولی لک نشده، ولی پوست صورتم بشدت نازک شده بشدت رگ های صورتم دیده میشه ولی من خیلی جوش میزدم وقتیکه میزنم جوش هام زود از بین میرع و روشن میشه پوستم نیازی به هچ کرمی ندارم با استفاده ازین کرم، ولی واقعا ترسیدم من رنگ پوستم سبزه رو ب روشن ولی خیلی سفید بودن بهم میاد چیکار کنم اخه، نمیخوام تو اینده خراب شه پوستم، و اینکه اطرافیانم چندساله استفاده میکنن شاید۶ یا۷ سال ولی جز سفیدی و اینا چیزی نشده صورتشون، ممکنه بع صورتم افتاده و خراب نشه؟  البته من موهام خیلی ریزش پیداکرده، من بشدت استرسی هستم و تواین سالای اخیر خیلی بیشتر هنوز دکترنرفتم ممکنه ریزش بخاطر کرم باشع؟  واقعا ناراحتم نمیدونم قط کنم یا نه 😭 لطفا تجربه ای دارین بگین ممنون

این کرما کورتون دارن و برای پوست مضرن... واقعاً دلتون برای پوستون نمی سوزه...چه جور اینا رو می زنین...کرمای میلیونی یه درجه پوست رو روشن نمی کنن...بعد اون وقت یه کرم فوقش 300 تومنی چه جور پوست رو روشن می کنه!!!!

❤️❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.