2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

390 بازدید | 35 پست

سلام.طاعات و عباداتتون قبول..بچه ها اقای موزون امشب لایوگذاشت و خیلی اسرارداشت ک فردااخرین قسمت برنامه رو مردم ببینن..پیجش روبایک میلیون فالور دارن دستکاری میکنن و دوس ندارن ک اقای موزون مردم رواگاه کنه..و این برنامه رونمیخان پخش بشه و تقلضا داشت ک فردا قسمت اخر برنامه روحتماببینین..

ساعت پنح شبکه ۴ حتناببینید روزاخر

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

جدی. من که عاشقشم. خدا بیامرز پدرش. واقعامن خیلی ازکارم سعی کردم درست کنم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خداانقدزحمت میکشه خالصانه و اما یه عده نمیدونم میخان تهش ب کجابرسن ک جلوی اینکاررومبگیرن...کاش همع ادمابدونن ک اون دنیا و حساب کتاباش سرجاشه..اندکی تفکر

بنده خداانقدزحمت میکشه خالصانه و اما یه عده نمیدونم میخان تهش ب کجابرسن ک جلوی اینکاررومبگیرن...کاش ...

چکار میکنن

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

من واقعا به جایگاه آقای موزون غبطه میخورم.دست راستش رو سر من.خدا ببخشه گناهانمون رو

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
جدی. من که عاشقشم. خدا بیامرز پدرش. واقعامن خیلی ازکارم سعی کردم درست کنم.

واقعا خیلی مرد خوبیه و تمام تلاشش اینه مردم رو آگاه کنه..اما حیف ک این مردم ناسزا میگن..

بنده خداانقدزحمت میکشه خالصانه و اما یه عده نمیدونم میخان تهش ب کجابرسن ک جلوی اینکاررومبگیرن...کاش ...

اره والله .همش میگن الکیه .کجاش الکیه. مگه خدا وپیغمبر قبول ندارین. خب خدا خودشم گفته حق ناس نمیگذرم .اینا هم که عذاب دیدن حق ناس بود.

خدا به فریادمون برسه😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من برنامشو وقتی درمورد عنایات اهل بیت میگن خیلی دوست دارم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها