2777
2789

همسر من ۳۴ سالشه و نسبت به همسن و سالاش موهاش بیشتر سفید شده...

البته که من میگم تو ژنتیکشون هست.. چون خواهرشوهرام هم همه موهاشون سفید شده اما همسن هاشون نه.. و سنی هم ندارن.. از ۳۷ تا ۴۴ 

امشب داشتیم عکس های قدیمی رو‌نگاه میکردیم.. یهو دختر خواهرشوهرم که ۱۵ سال بیشتر نداره برگشت گفت واای دایی رو ببینید چقدر موهاش مشکی بوده.. زندایی شما دایی رو پیر کردیدااا.. که تو این سن موهاش اینقدر سفید شده.. منم گفتم تو ارثشون هست.. مامانت و خاله هاتو ببین.. گفت نه اونا دکلره کردن.. به خاطر اونه سفید شده.. ولی دایی رو شما پیر کردید.. من مطمعینم این حرفای خودس نیست.. خواهرشوهرام نشستن پیش بچه ها از این حرفا زدن که الان بچه به زبون میاره.. 

چطور میشه بیخیال این حرفا و رفتارا شد؟

آلبوم میگرفتی میگفتی این حرفا به تو نیومده

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زری زد مادرشوهر منم میگه موهای پسرم سفید شده تو پیرش کردی به زن دایی شوهرم گفتم گفت مادرشوهرمنم که مادربزرگ شوهرم میشه هم به اونم گفته این حرف و گفت ارثشونه به این چیزا نیست 

منم الان موهام سفیر شده بگم شوهرم پیرم کرده واقعا خیلی اذیتم کردن

به تو این حرفا نیومده جواب خوبی بود.. متاسفانه به ذهنم نیومده

۱۵ سال سن کمی نیس 

اینکه بیشتر رو حرفش مصمم بوده خیلی رو مخ بوده 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

منم فکر میکنم حرفهایی پیشش زدن اون بچه بزرگ میشه و از بیاد اوردن اون جمله خجالت میکشه

خیلی ناراحت شدم از حرفش 

من و همسرم زندگی خیلی خوبی داریم و همسرم کنار من خیلی خوشه..

یه بار یه موضوعی پیش اومد بین من و خانواده همسرم و باعث رنجش بین من و همسرم و خانواده همسر شد.. از اون موقع تا حالا اینا تو ذهنشون ثبت شده که این اخلاقش اینطوریه و با این اخلاقش داره برادر مارو پیر میکنه..

درخالی که مقصر اونا بودن.. و داشتن دارو ندار همسر منو میکشیدن بالا و من جلوشونو گرفتم

یبار یه جایی جمع بودیم قرار بودیم بریم یه مراسمی 

داشتم آرایشمو تمدید میکردم ،که دختر خواهرشوهرم گفت ،تو چقدررر آرایش میکنی 

بعد مامان و خالش هم خندیدن 

با صدای بلند گفتم به تو ربطی نداره😆 

خنده رو لباشون ماسید😂

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خیلی ناراحت شدم از حرفش من و همسرم زندگی خیلی خوبی داریم و همسرم کنار من خیلی خوشه..یه بار یه موضوعی ...

مهم خودت و همسرت هستید 

ادمها همیشه حرفی برای گفتن دارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی