2777
2789
عنوان

شوهرم پنهونکار و دهن بینه خستم

151 بازدید | 20 پست

بچها  من تازه متوجه شدم شوهرم ی سکه و زنجیر طلا رو‌فروخته داده بدهکاری ..صدوخورده ام تو ارز دیجیتال ضرر کرد تازه منو مقصر میدونه میگه بخاطر تو توی فشارم ...ب منم نگفت ولی خانوادش میدونستن فروخته و ضرر کرده من چیزی نگفتم بهش ک بگین تزسیده و فلان ک‌ب نو نمیگه ..حس میکنم ادم حستب نمیشم‌تو زندگی پول دستش میاد پنهون میکنه ..مادرش برای کل زندگیم تصمیم میگیره و پرش میکنه  حتی اینکه من کجا مهمونی برم چ حرفی بزنم نزنم چی بپوشم جیکار کنم خستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😓بدیش اینه گند می‌زنن گند می زنن آخرش هم عروس بنده خدا مقصر می دونن که بی تقصیره،از این به بعد تو ه ...

دقیقا میگه تو برای من خیر نداری من تو فشارم فلان دست پیش کرفته اشتباهشو‌گردن نگیره 

دقیقا . زندگی که با نظر یه زن دیگه بچرخه گرمی نداره که! من که آرزومه یا ننش بمیره یا جدا شم

ایشالا ننش میمیره گور ب گور میشه من تو کوچیکترین چیزام شوهرم اول بابد از ننش اجازه بگیره 

امیدوارم اوکی شه همه چی برات :)ولی تحت هیچ شرایطی از خودت ضعف نشون نده، حتی الکی حفظ ظاهر کن.و یادت ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی تو فشارم 

مرسی عزیزم🙂

ایشالا ننش میمیره گور ب گور میشه من تو کوچیکترین چیزام شوهرم اول بابد از ننش اجازه بگیره

بقران از دستش فرار کردم تهران . اونجا هم‌اومد مسافرام و خراب کرد. الآنم عید شوهرم نیومده شهرمون منم دوماهه با ننش حذف نمی زنم ولی چند روزه از راه دور باز شوهرم و پر کرده باز بینمون شکر آب شد.

خدا به زمین گرم بزنه هرمی زندگی هارو خراب می‌کنه. به بدترین شکل بمیرن نه راحت که شیرینی زندگی بقیه رو تلخ می‌کنن