بچها من تازه متوجه شدم شوهرم ی سکه و زنجیر طلا روفروخته داده بدهکاری ..صدوخورده ام تو ارز دیجیتال ضرر کرد تازه منو مقصر میدونه میگه بخاطر تو توی فشارم ...ب منم نگفت ولی خانوادش میدونستن فروخته و ضرر کرده من چیزی نگفتم بهش ک بگین تزسیده و فلان کب نو نمیگه ..حس میکنم ادم حستب نمیشمتو زندگی پول دستش میاد پنهون میکنه ..مادرش برای کل زندگیم تصمیم میگیره و پرش میکنه حتی اینکه من کجا مهمونی برم چ حرفی بزنم نزنم چی بپوشم جیکار کنم خستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ایشالا ننش میمیره گور ب گور میشه من تو کوچیکترین چیزام شوهرم اول بابد از ننش اجازه بگیره
بقران از دستش فرار کردم تهران . اونجا هماومد مسافرام و خراب کرد. الآنم عید شوهرم نیومده شهرمون منم دوماهه با ننش حذف نمی زنم ولی چند روزه از راه دور باز شوهرم و پر کرده باز بینمون شکر آب شد.
خدا به زمین گرم بزنه هرمی زندگی هارو خراب میکنه. به بدترین شکل بمیرن نه راحت که شیرینی زندگی بقیه رو تلخ میکنن