امروز خیلی ترسیدم، سوار یه تاکسی شدم و گفتم من رو همین چهارراه بالاتر پیدا کن گفت باشه، اما دیدم کلا دور زد و از یه جای دیگه رفت، منم گفتم چرا دور زدید؟ گفت اول باید این 2تا مسافر رو پیاده کنم، باورتون نمیشه رفت یه جایی آدماش انقدر عجیب غریب بودن شبیه پاکستان بود من شهرستانم شهرمون کوچیکه اصلا نمیدونستم همچین جایی داره وقتی پیادشون کرد هعی از تو ایینه منو میپایید واقعا 80 درصد خودمو برا دزدیده شدن آماده کرده بودم خیلی غیر نرمال بود همش نگام میکرد خنده های عجیبی میکرد و سوال میپرسید من اصلا جوابشو نمیدادم کاملا نادیدش گرفتم نشستم پشت سرشم بابام گفته بود بهم که بتونم از پشت طرفو با شالم خفه کنم بعد چون زورمم نمیرسه بتونم با سنجاق سر یا انگشت چشماشو درارم واقعا تو حالت تهاجمی بود بودم انقدر عجیب بود این آدم دراشم قفل نداشت بعد که پیاده شدم دیدم با ماشینش مونده داره نگاه میکنه و آروم میاد دنبالم ولی خب گمش کردم، شماره تاکسیش رو برداشتم میتونم گزارشش بدم؟
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
نه به چه جرمی؟ من تو کیفم همیشه اسپری فلفل دارم همچین مواقعی انگشتم روی ماشه اسپری اماده شلیک هستم ب ...
جرم نیست؟اگه دستت ببینن مشکلی پیش نمیاد؟
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم