2777
2789
عنوان

به نظرتون این راننده تاکسیه خیلی مشکوک نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرم نیست؟اگه دستت ببینن مشکلی پیش نمیاد؟

نمیدونم . اما خب ارزشش رو داره. برای دفاعه دیگه . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وای چه خوب که الان سالمی❤️‍🩹ای مردم بیشعور کثافتتتتتتتتمیدونم اون زمان چه ترس و استرسی رو تحمل کردی ...

اره بخدا🥺 خیلی استرس زا بود

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اگه میخواست بیاد دنبالت چرا پیادت کرده؟دختر اروم باش خوبه چشم بنده خدارو درنیاوردی با سنجاق🤣

شاید میخواست خونمون رو یاد بگیره

چشم ک هیچی شال به دست بودم از پشت خفش کنم

قمه ببر چیزی گفت از پشت مستقیم گردنشو بزن🤣

دوران دانشجویی دانشگاه مون شهر دیگه بود چون حدود یکساعت فاصله داشت میرفتیم و می اومدم ، گاهی وقتها که کلاسامون طولانی میشد و تا دیروقت بود یه چاقو تاشو داشتم ته کیفم برای مواقع اضطراری، حالا خودم ادم به شدت تزسو و استرسی هستم، بابام همیشه میگفت دختر چه کاریه چرا مثل اشرار چاقو بستی به پر شلوارت، تو که جرات در آوردن چاقو نداری یکی ببینه همینو میزنه پک و پهلوت و بیشتر بر علیه خودت استفاده میشه نه به نفعت😂😂😂وای چه روزایی بود اوج جهالت و بلدم بلدام بود اون روزا😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دوران دانشجویی دانشگاه مون شهر دیگه بود چون حدود یکساعت فاصله داشت میرفتیم و می اومدم ، گاهی وقتها ک ...

پس فکر کنم منم همون دورانم😂

دوران دانشجویی دانشگاه مون شهر دیگه بود چون حدود یکساعت فاصله داشت میرفتیم و می اومدم ، گاهی وقتها ک ...

منم میذاشتم پیش خودم ی مدت ولی دیگ گفتم یهو اون وسط مثل پخمه چاقو رو میکنم تو شکم خودم نمیتونم بزنم به کسی🤣🤣

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

بابام بهم گفته بود😂 اینکه وقتی زور مردی رو نداری 3 جای حساس دارن یکی ناحیه حساسشون بین پاها یکی نای ...

دست بابات درد نکنه سایسون مستدام باشه همیشه انشالله.بزن کورکن مردمو آفرین😂🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂