2777
2789
عنوان

کورد های عزیز🥲❌

226 بازدید | 21 پست

خواستگارم کورد مریوان هست تازه داریم باهم آشنا میشیم بنظرتون مرد های کورد چه شخصیتی دارند 

و اینکه بعد ازدواج کلا باید برم مریوان زندگی کنم تا حالا هم اصلا نرفتم به نظرتون به درد زندگی میخوره؟🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ازدواج با قومیت دیگه چالشاش بیشتره،اداب و رسوم همو قشنگ بپرسین کاااامل ،اگر شهر خودت بزرگ‌ خب شاید اولاش بخوره ذوقت مریوان کوچیکتر باشه،خونوادشم دقت کن چون بری اونجا خیلی مهم میشه 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

شما اهل کجایی؟این آقا هورامیه یا کورده؟

شما کوردی؟؟؟اگر اره پس چرا اینجور نوشتی؟؟؟😐😐😐😐هورامی مگر کورد نیس؟؟

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بعد میدونی فاصله بندرعباس تا مریوان چقدرهسالی یه بار شاید بتونی خانواده ات رو ببینی با این قضیه مشکل ...

اره همه اینارو میدونم 

و اینکه بندرعباس خیلی شهر زنده ای هست نمیدونم چجوری دل بکنم مریوان هم شهر با امکاناتیه؟🥲🥲