امشب رفتیم خونه خواهرش عید دیدنی اینم بگم ک من خود احمقم اصرار کردم بریم چون گفتم زشته خواهر بزرگشه باید بریم خواهرش بچه هاش از من بزرگترن شوهرش همسن بابامه بعد رفتیم اونجا دیدم سرما خوردن ناراحت شدم ب شوهرم پیام دادم گفتم میدونن بچه کوچیک داریم خب چرا نگفتن ک سرما خوردن من خیلی حساسم رو این موضوع خودمم خیلی رعایت میکنم یک ساعتی نشستیم بعد گفتم بریم اول ک جلو اونا صداشو برد بالا من گفتم صداتو نبر بالا بعدم نشستم خودش چند دقیقه بعد گفت بریم سوار ماشین شدیم گفتم کار اونا بد بود ک وقتی زنگ زدی نگفتن مریضن وقتی میدونن بچه من هر سری ویروس گرفته بستری شده بعدم نباید جلو اونا داد میزدی ی قرآن کوچیک تو ماشین بود دست گذاشت رو قرآن گفت من داد نزدم بعد شروع کرد داد زدن کلی مشت زد ب فرمون دستش پاره شد شروع کرد خون اومدن کلی جلو بچه بهم فحش بد داد میخواست منو بزنه ب خانوادم فحش داد گفت حق نداری دیگه اسمشون رو بیاری خواهرم رو ناراحت کردی ک نموندی واسه شام البته ما همون اولم اصلا قرار نبود بمونیم برا شام اونم اصلا شام درست نکرده بود خیلی ناراحتم بغض بدی گلوم رو گرفته 😔اومدیم خونه الان اومده عذرخواهی بنظرتون چیکار کنم میخوام فردا ول کنم برم خسته شدم روانیه کنترل نداره روی خودش دیوونه شدم دیگه ده ساله دارم وحشی بازیاشو تحمل میکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اعصابم خورد شد ...ای خدا ...منم کتک خوردم و چقد اونموقع خورد شدم
من هزاران بار کتک خوردم جلو مامانش جلو باباش خواهرش شوهر خواهرش تو خیابون روز عروسی روز قبل عروسی جلو در تالار روز عروسیمون تو مسافرت هیچ جا کم نذاشت همه جا برام خاطره خوب ساخته🙂
بعد این کاراش این حرفا رو زدم و راستش رو بگم خودمم احساس کردم ک شکست ولی خب منم خیلی شکستم وقتی داد ...
بین عشق و نفرت گیر کردی میفهمم ...ولی دوسش داری عزیزم ...تورو خدا این حرفا موقع اروم شدین بهش بزن ،تزار تو دلت بمونه ،نزار الان فک کنه تو اصلا نمیخوایش که قطعا بدتر میشه ،همین حرفارو بهش بگو ،بگو تا میخام به بودنت بنازم و حالم خوب باشه چرا نا امیدم میکنی ،بگو دیشب چقد خجالت کشیدم داد زدی
من الان هرجا رفتم عید دیدنی نزاشتم بوسم کنن گفتم من سرنا خوردم
ولی مریض نمیشن ک😐
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)