2777
2789
عنوان

امشب شوهرم جنگ جهانی راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 39 پست
بمیرم الهی ،میدونم چقد سخته عزیزم ،

خدا نکنه عزیزم

نمیدونی چه درد سنگینی رو تحمل میکنم 

امروز برگشتم اومدم خونه خودم تو یه شهر دیگه

خسته شدم از حرفهای بابام و خواهرم

خواهرم داشت آروم به مامانم می‌گفت اصلا از شوهرش خوشم نمیاد

خیلی دلم شکست من حتی تو خانواده خودمم جایی ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعصابم خورد شد ...ای خدا ...منم کتک خوردم و چقد اونموقع خورد شدم

من هزاران بار کتک خوردم جلو مامانش جلو باباش خواهرش شوهر خواهرش تو خیابون روز عروسی روز قبل عروسی جلو در تالار روز عروسیمون تو مسافرت هیچ جا کم نذاشت همه جا برام خاطره خوب ساخته🙂

وا چرا به شوهرت بگی حالا اونها یه چیزی گفتن خیلی اشتباه بزرگی کردی

شوهرم فهمید که اونا گفتن

من نگفتم ولی پیامهای رو گوشیم خوند همه رو

بعدم گفت چرا زودتر نگفتی که بریم خیلی ناراحت شد

از گریه من همه چی رو فهمید

بعد این کاراش این حرفا رو زدم و راستش رو بگم خودمم احساس کردم ک شکست ولی خب منم خیلی شکستم وقتی داد ...

بین عشق و نفرت گیر کردی میفهمم ...ولی دوسش داری عزیزم ...تورو خدا این حرفا موقع اروم شدین بهش بزن ،تزار تو دلت بمونه ،نزار الان فک کنه تو اصلا نمیخوایش که قطعا بدتر میشه ،همین حرفارو بهش بگو ،بگو تا میخام به بودنت بنازم و حالم خوب باشه چرا نا امیدم میکنی ،بگو دیشب چقد خجالت کشیدم داد زدی

شاید فک کردن اگ بهتون بگن ناراحت میشید 

یا چند روز ک بگزره دیگ واگیر نداره

من الان هرجا رفتم عید دیدنی نزاشتم بوسم کنن گفتم من سرنا خوردم 

ولی مریض نمیشن ک😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خدا نکنه عزیزمنمیدونی چه درد سنگینی رو تحمل میکنم امروز برگشتم اومدم خونه خودم تو یه شهر دیگهخسته شد ...

چقد منی عزیزم ...من  روشوهرم حساسم وقتی بهش حرف بزنن خورد میشم و تا مغز استخونم میسوزه ...منم از بچگی حس میکردم تو خانوادم اضافیم

بین عشق و نفرت گیر کردی میفهمم ...ولی دوسش داری عزیزم ...تورو خدا این حرفا موقع اروم شدین بهش بزن ،ت ...

هزار بار گفتم بخدا بهش گفتم من زندگیمو دوست دارم کاری نکن ک کامل ازت ببرم همش میگه ناراحتی برو خونه بابات طلاق بگیر 

من هزاران بار کتک خوردم جلو مامانش جلو باباش خواهرش شوهر خواهرش تو خیابون روز عروسی روز قبل عروسی جل ...

باید به همچین زن نجیبی افتخار کنه که هنوز پای زندگیش وایساده ....عزیزم مطمعن باش خدا برات جبران میکنه ...ولی باهاش صحبت کن حتما برید مشاوره