2777
2789

لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید.

من و پدرم رابطه خوبی باهم داریم. ولی پدرم خیلی بی ادبه و به طور کلی بخوام بدون تعصب بگم فرد محترمی نیست. ولی تمام سعیش این بوده پدر خوبی باشه، بیشتر از این در توانش نبوده.

یه مدته حس میکنم از رابطه عاطفی نزدیک با پدرم دارم آسیب میبینم. چون پدرم اخلاقاش تنده، یه لحظه باهات خوبه، لحظه بعد، بدخلقی میکنه و سرت داد میزنه و فحاشی میکنه. یا مدام سر کوچیک ترین چیز طعنه میزنه و مسخره میکنه. کلا خیلی خودشیفته است. نمیدونم میتونید سختی داشتن همچین پدری رو تصور کنید یا نه🥲 در عین حالیکه پدرمه و دوسش دارم ازش بیزارم و روم نمیشه جایی باهاش برم. چون همیشه هر جا باشه میخواد فحش بده و بی احترامی کنه به بقیه. به نظرتون چجوری رابطه عاطفیم رو باهاش کم کنم؟ چجور رفتار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.