2777
2789
عنوان

همسایمون بچمو برد پاشو داغون کرد چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 76 پست
بخدا من انقد آدم بی زبونی هستم از خودم بدم میاد در این حد یعنی ولی این تاپیک رو خوندم واقعا تعجب کرد ...

والا من تو یه خونه دو طبقه ام ۸ ساله با همسایه باهمیم یه قابلمه رد و بدل نشده بعد اینا بچه میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم گریه هام بند نمیاد ولی رو دربایستی دارم باهاش فردا بیاد میگم شوهرم دیگه نمیزاره

اسی داری عصبانیم میکنیا ، خودتو جمع کن .یعنی چه رودربایستی دارم ؟فکر نمیکنی خدایی نکردی منحرفی متجاوزی چیزی بودن یه بلا سر بچت بیارن ؟

وا مگه اساب بازیه بچه 

چقدر بیخیالی 

آدم بچه اشو از چشم دور میکنه آخه!!!!!!

روک بگو شوهرم مخالفه 

این ادا اصولا چیه دیگ اه اعصابم خرد شد

من یه خاله دارم بچه اشو یه ساعت تنها نمیزاره هیچ جا، حتی خونه مادربزرگم.... بااینکه پسره و بزرگ تر هم هست 

چه کاریه میکنی توووو

آدمای مورد اعتماد و خوبی هستن ولی آخه خودشون باید حالیشون باشه از ۷ صبح مزاحمم میشن ، اصلا دیگه نمید ...

اصلا بگو ساعت ده بگو ۷ شب بچت و چرا میدی دست مردم هان بچه رو بلایی سرس بیارن و بهت نگن چی چیزی به خورد بچت بدن چی تو رفتی دیدی تو زندگیشون اخلاقشون خداوکیلی الان پیش من بودی من جای شوهرت یکی میزدم تو گوشت تا خودت و جمع کنی شرمنده من سر بچه ها حساسم و از مادرهای اینطور بی خیال حرصم میگیره ۹ ماه خون دل خوردی بچه رو بدنیا آوردی حالا یک الدنگ بیاد پای بچت و بزنه داغون کنه بعد مثل عروسک صداش در اومد بیاد پس بده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اسی بگو همسرم نمیدونسته الان فهمیده دیگه اجازه نمیده بچمو جایی بفرستم.حالا شما هروقت دلتون تنگ شد براش تشریف بیارین خونمون باهاش بازی کنین

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

راستی واسه تاپیک لاغری هم الان که هوا گرمه بچه رو لباس بپوشون بذارش تو کالسکه برین پیاده روی اینطوری لاغر میشی گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم