2777
2789

تاحالا کسی اینطوری بوده؟؟؟

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم چندروزپیش واسم تعریف میکردکه اصلا شرایط حاملگی رونداشته، پریودهم سرجاش بوده رفته بودواسه آزمایش اونم نشون نداده بودبیچاره چهار ماهه حامله بوده ندونسته رفته پیش یه دکتراونم متوجه نشده باسه تاآمپول به خونریزی میفته نگوبچه بوده.... خلاصه اینوگفتم جزپزشکای متخصص به دکترای دیگه مراجعه نکنید... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
آره عزیزم من آزمایشم منفی بود بعد سه چهار روز بعدش که پری نشدم شک کردم و اینبار بیبی چک گذاشتم که مث ...

یادته چندروز قبل آز دادی؟

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
مادر شوهرم چندروزپیش واسم تعریف میکردکه اصلا شرایط حاملگی رونداشته، پریودهم سرجاش بوده رفته بودواسه ...

ممنون گلم

۱۸ روز بعد آمپول hcg آز گرفتم

اگر آمپول زدی و ۱٨ روز گذشته پس باردار نیستی چون آمپول که بزنی ۱۴ روز بعدش نشون میده طبیعی ممکنه تاریخ تخمک گذاری دیرتر بوده باشه و ندونید کی بوده 

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود