2777
2789
عنوان

یعنی احتمال بارداری وجود داره🙄

123 بازدید | 15 پست

بچه ها الان ده روز از موعدم گذشته ولی سابقه نداشتم اینقدر عقب بندازم نهایت یک هفته

از یه طرفم علائم بارداری ندارم اصلا فقط یکم سمت راست شکمم با رون و ساق پام یکم خیلی ضعیف تیر میکشه اونم خیلی ملایم نه اونجوری که بگم غیر عادیه...احتمال داره بدون هیچ علائمی اصلا ادم باردار باشه؟ولی خودم ۹۰ درصد اصلا علائمش رو ندارم...تو مسافرتم برسم بیبی میزنم

آره ممکنه بی علامت باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تنها چاره اش بی‌بی چک هست. من ولی سینه هام خیلی درد میکرد پریودم عقب افتاده بود و باردار هم بود ...

فقط سینه هات؟

من هیچ علائمی...فکنم همون تنبلی تخمدانم پیشرفت کرده

بچت پسر بود یا دختر

۲ تا دارم یه پسر یه دختر

ویار که نداشتم ولی خوراکی هایی که میخواستم برعکس بقیه بود مثلا برادختر ترشی و چیز ترش

دوست داشتم 

برا پسرم شیرینی و چیزهای شیرین

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
ندارم میهاستیمفعلا ب شوهرم نگفتم میگم دل و قلوه ضررداره نخورم؟

فکر نکنم ضرر داشته باشه

دارچین و گوجه

کم بخور

زعفران و اویشن

اصلا نخور

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را