2777
2789
عنوان

چجوری شوهرم راضی کنم چادر سر نکنم

367 بازدید | 35 پست

من چادری ام 

ولی نه از اونا ک فک کنید در کنار چادر پوشیدن یکم موهام بیرون میزارم و ارایش میکنم و هر استایلی بخوام میزنم ولی همراه با چادررر!!! 

نامزدمم با ارایش اینا اصلا مشگل نداره 

فقط میگه باید حتما چادر سر کنی در صورتی مه خودم دلم میخواد دیگه بزارمش کنار

ولی هر چی میگم قانع نمیشه 

چجوری راضیش کنم کع کلا بزاره چادر بزارم کنار؟ 

اینم بگم شهر ما همه چادرین ینی به شهر حجاب معروفه.... توی این شهر شاید 10 نفر کلا بدون چادر باشن 

تو رو خدا راهنمایی کنید 

اینم بگم ما بعد از ازدواج میریم یه شهر بزرگ تر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکار کردی به منم بگو 

گمون نکنم موفق بشی مگه اینکه بری تو اون شهر بزرگ‌تر همه بی چادر باشن

منکه تاحالا نتونستم 

هرکاری دوست دارم میکنم هرجا هم دلم بخواد میرم 

ولی چادر خط قرمزشه ممکنه زندگیم بپاشه

از اول نباید گوش میکردی.الانم با لج و دعوا نمیشه بهتره با زبون بگیری

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

لباس بلند بپوشی راضی نمیشه؟ 

من با این عقیده که پوشش هر کسی به خودش مربوطه موافقم اماااا همسر شما چادر به نوعی ملاک بوده براش و شما باید وقتی حرفاتون میزدین این مورد مطرح میکردین 

برا همین با حرف کسایی که میگن پوششت به خودت مربوطه و به ایشون مربوط نیست مخالفم 

سعی کنید با رضایت دو طرفه باشه 

در صورتی که خیلیییی برای هر دوتون مهمه اگه هنوز رسمی نشدید قبلش فکراتون بکنید که خدایی نکرده بعدا به مشکل نخورید 

خوب چون از اول اینطور بودی فکر کنم سخت باشه‌..اجازه بده از شهرتون‌ک‌رفتین اون موقع راضی میشه‌...قم ه ...

نه عزیزم

ولی قراره بعد از عروسی بریم اصفهان

خودشون هم اصفهان زندگی میکنند خواهرش مادرش کلا چادرین

نع عزیزم به اون که مربوط هست هر چی باش شوهرمه منظورم اینه ی چی بهش بگم که قانع بشه

قانع نمیشه خب چون تورو با چادر پسندیده 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤