2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای به منم اینا رو میگفتن دقیقاا به علاوه ی نردبون😐از یه جایی به بعد به قول خودت فهمیدم باید خودمو ...

منم همیشه ترس داشتم از پوشیدن پاشنه بلند 

از وقتی خودمو قبول کردم پاشنه بلند میپوشم و با خودم حال میکنم هرکی هم هرچی میگه جوابشو میدم

زندگی قشنگتر از اینکه برای حرف مفت دیگران حرومش کنیم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

منم همیشه ترس داشتم از پوشیدن پاشنه بلند از وقتی خودمو قبول کردم پاشنه بلند میپوشم و با خودم حال میک ...

دقیقااا

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

ریئس دانشگامون با هم رفتیم کربلا پیشش وایستادم هم قد من بود ۱۶۲ اینا

موفقیت فقط بستگی داره ب تلاش ب عرضه و جنم

قد بلند فقط میتونه گاهی یه نکته مثبت باشه نه بیشتر

دستتون درد نکنه کمک کردید امیدوارم اعتماد بنفسم درست بشه دیگه اینجا برای تاپیک قد نیام🙏

هیچوقت نیا برای همچین موضوعی تاپیک بزن

برای خودت ارزش قائل باش و خودتو دست کم نگیر 

موفق باشی

حتما دکتر برو ازمایش هورمونی بده. تا ۲۰سالگی وقت داری قدتو بلند کنی برو بستکبال و یه پکیج خارجی هس یوتیوب هم فیلماش هس گرو تالر متد تمریناشو هر روز کن باعث افزایش قد میشه و اینکه شیر خشک بخور همچنین شیر و ماست و این چیزا

دوستان نظرات خوبی دادن و یه مورد دیگه اینکه روی باقی چیزها هم کار کن مثل همون لباس ،روی پوستت کار کن و به خودت برس یعنی یه جورایی مشکل قدت رو با ظاهر شیکت مخفی کن .

همیشه عطر بزن خوشبو باش .

ولی هیچ وقت اعتماد نزار اعتماد بنفست کم بشه این بیشترین چیزی هست که باعث میشه شما جذاب نباشی 

حتما دکتر برو ازمایش هورمونی بده. تا ۲۰سالگی وقت داری قدتو بلند کنی برو بستکبال و یه پکیج خارجی هس ی ...

دکتر اینا رفتم چون بچگی به یک بیماری سخت مبتلا شدم هورمون رشد و دارو های هورمونی نمی تونم استفاده کنم

دکتر اینا رفتم چون بچگی به یک بیماری سخت مبتلا شدم هورمون رشد و دارو های هورمونی نمی تونم استفاده کن ...

پس همون از راه و ورزش و تمرینات خاص برید . هنوز ۲سال وقت هس برا بسته شدن صفحات رشد‌ . ۵سانت هم رشد کنین اعتماد بنفس میگیرید البته گفتم جای نگرانی نیس شما شخصیتی و اخلاقی خوب باشین کسی که بخواد دوستتون باشه زیاده