2777
2789

خیلی غمگین بود بهتر ندیدید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه ش میشه نگار و شاهین و حمید میمیرن و فرزاد هم اخرش نشون میدن  عدامش کردن اما به نظرم خواب بود و اشکان هم تو ادن چاه گیر کرده 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

راستی یعنی اصلا دیگه نبینم این سریالو حال خودمم الان داغونه

نبین پس 

نفسم در نمومد دیروز 

رفتم پارک یه ربع طناب زدم 

انگار مریضم میشینم همچین فیلمی نگاه میکنم اخرین فیلمی که منو بهم ریخت هیس دخترها فریاد نمیزنن بود ده سال پیش بود

همه بچه ها جز اشکان کشته شدن و بدست همین پسره که لال بود

شهرامم از قبل زیر نظرشون داشت و معلوم نیست با هانیه دستش تو یه کاسه هست یا نه

اشکان با جنازه های بچه ها ته چاهه هنوز پیداش نکردن

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

نبین پس نفسم در نمومد دیروز رفتم پارک یه ربع طناب زدم انگار مریضم میشینم همچین فیلمی نگاه میکنم اخری ...

الان نشستم نگاه کردم چون حال خودم اصلا خوب نیست کلی با این فیلم گریه کردم خالی شدم