2777
2789
سلام ممنونم شما خوبید؟پدر اسمانی: پروردگار افرینندهخدای پسر: عیسی مسیح.نه همه مسیحیا قسم میخورن و تع ...

خب اگه عیسی مسیح پسر خداست.ببخشید مادرش حضرت مریم یعنی همسر خداست ؟؟؟

مه یارو انگلاتم🤪

قربونت برم چه خبر خوبی؟مرسی عزیزم

عزیزمی 

شکر 

میگذره 

فدات🌹🌹👭

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی جاها دیدم که میگن فقط جنبه زیبایی داره اگه اینطور باشه به نظرم آدم باید همرنگ جماعت باشه چون ممکنه تو یه سنی که با دوستاش استخری جایی رفتن و همدیگه رو دیدن مسخره بشه 

کشورهای مسیحی ختنه نمیکنن چون توی دینشون دستوری نبوده. (اگه خونواده ای خودش بخواد میره انجام بده). ...

حالا اینا هیچ

این حجم از سطح اطلاعات عمومیت که بالاست واقعا لایک داره 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
من خیلی جاها دیدم که میگن فقط جنبه زیبایی داره اگه اینطور باشه به نظرم آدم باید همرنگ جماعت باشه چون ...

توی کره رایجه و به خاطر زیبایی انجام میدن، ژاپنم تقریبا همینجوره😁

ولی در کل فقط مسلمونا و یهودیا همه انجام میدن

الان هم گفتن برای بهداشت و اینکه شانس ابتلا به hiv رو یکم کاهش میده خوبه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ممنونم یعنی شما به اون گفته خدا تو دین ما که گفته نه زاده شدم و نه فرزندی دارم اعتقاد ندارین درسته؟

درسته گلم👍

البته  بگم. ما عقیده نداریم خدا ارتباط داشته و مسیح دنیا اومده.

ما اعتقاد به تثلیث داریم خدا در سه شخص ظاهره برای مثال بهتر مثل آب.

اب سه حالت جامد مایع و گاز هست اما همشون ابن

خدا هم سه شخص پدر پسر روح القدس و هر سه خدا هستند

اره عزیزم قبوله. فقط خودت غسل تعمید باید بگیری.

چطوری 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

خب اگه عیسی مسیح پسر خداست.ببخشید مادرش حضرت مریم یعنی همسر خداست ؟؟؟

نه عزیزم.

ما نمیگیم خدا رابطه داشته 😬 ما به تثلیث عقیده داریم

اب رو در نظر بگیر سه حالت داره یخ آب بخار آب هر ۳ تاش ابه درسته؟

خدا هم در ۳ شخصه : پدر پسر روح القدس . و هر ۳ خداهستند

تو نت سرچ کن میاره.

باش مرسی💜

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

نه عزیزم.ما نمیگیم خدا رابطه داشته 😬 ما به تثلیث عقیده داریماب رو در نظر بگیر سه حالت داره یخ آب بخ ...

میدونی خدا از روح خودش در همه‌ی انسان ها دمیده ؟ پس اینکه میگی خدا در سه شخصه درسته اما خدا در وجود همه آدم هاست نه فقط عیسی 

مه یارو انگلاتم🤪