2777
2789
عنوان

یه سوال چه چیزی از زندگی وتجربه خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست
من خودم یعنی عذاب میکشم مثلا ابجیم یا مامانم میان راجب بقیه صحبت میکنن شاید چیزه بدی ام نگن هااا ولی ...

آفرین 

زیاد روی بقیه فوکوس کردن باعث میشه از زندگی خودت لذت نبری

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

بله چشم حتما درستش همینه توی این دو روز دنیا باید لذت ببریم از کارمون از زندگیمون ... چقدر درست زندگ ...

بعداز کرونا ۳سال و نیمه حالم خوب نیست اصلا پامو از خونه بیرون نمی زارم بیخوابی کلافم کرده باقرص شاید ۳ساعت بخوابم کل عمرم حرص بچه هارو خوردم برای همه چی حالم اصلا خوب نیست هیچی خوشحالم نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعداز کرونا ۳سال و نیمه حالم خوب نیست اصلا پامو از خونه بیرون نمی زارم بیخوابی کلافم کرده باقرص شاید ...

ای وای چقدر بد😢

نکنین واقعا ، مامان ها قربونشون برم همش به فکر بچه‌هاشونن ولی یکم به فکر خودتون باشید ، مامان منم اینجوریه شما نمیدونید ولی به خدا ۷۰ درصد حال من بستگی به حال مامان و بابام داره ، چقدر من عذاب میکشم

شما نکنید برید تراپی ، از خونه برید بیرون دنیا رو بگردید، حیف نیست به خدا، خودتون که به دخترتون یاد دادین خب خودتون هم انجام بدین 

قربونتون بشم چرا خودتونو اذیت میکنین

انشالله خوشبخت بشی دخترم برام دعاکن 💓

خیلی ممنونم 🥲❤️

حتما امیدوارم بهترین اتفاق ها براتون بیفته❤️

شما هم برای من دعا کنید🙏😢