یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط تفریح کنه مسافرت بره در هر زمانی به خودش ارزش بذاره اینقدر استرسی نباشه ومنی که که هیچ کدوم ازاینا رو رعایت نکردم ولی دخترم داره انجام میده با خانواده شوهرش مدام در گردش و سیرو سفره پدرشوهرش اینا خوش به حالشون با حقوق بازنشستگی دائم تو سفرن کل ایران رو گشتن سالی حداقل ۴سفرو میرن فقط با حقوق بازنشستگی
قرار نیست همه دوستت داشته باشن قرار نیست همه ازت راضی باشن ، مهربونی کن ولی به اندازه، مهم نیست مردم چی فکر میکنن تو کاری رو که به نظرت خوبه انجام بده و هر چی بشه من پشتتم، هر وقت دلت گرفت تو خونه داد بزن و گریه کن اما تو کوچه خیابون ول نگرد
عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون
به به چقدر عالی واقعا همینه زندگی یعنی همین❤️دم شما گرم که یاد دادین
آخه خیلی ها مینالن ما نداریم به خدا پدرشوهر دخترم اصلا بجز حقوق بازنشستگی درآمدی نداره بهترین هارو میخورن و میگردن لباس شاید سالی ۲بار بگیرن ولی شیک میگردن حقوقشون کفافه چون تجملاتی نیستن که حتما باید وسیله خونه آنچنانی باشه یه خونه ۶۰متری دارن قانع هستن کل عمرشون رو گشتن حتی دخترم اینا رو هردفعه میرن البته دخترم با ماشین خودشو جدا ولی خرج خوردو خوراک همیشه پدر شوهرش میده مناین کارو نکردم همیشه حوصله سفر نداشتم وپشیمونم ولی دخترم فقط اهل سفره مادرشوهرش هم مثل این من باختم شما این کارو نکنید
من خودم یعنی عذاب میکشم مثلا ابجیم یا مامانم میان راجب بقیه صحبت میکنن شاید چیزه بدی ام نگن هااا ولی نمیدونم اصن رومخمه صحبت کردن راجب بقیه میگم خب به ماچهههه