2777
2789
عنوان

خونواده شوهر طلبکار

159 بازدید | 20 پست

من اولین ساله عروسشونم.  امسال رو گفتیم بیایم خونه بابام ک ی شهر دیگس تا ۱۳ بدر چون من کامل عادت نکردم ب جدایی ازشون و کلا اینجا بیشتر خوشمیگذره و اینا. 

قرارگذاشتیم ایشالا سال دیگه اونجا باشیم و خونه بابام نیایم همسرم گفت ک من تورو میرسونم چند روز میمونم نزدیکای ۱۳ ب در برمیگردم پیش پدر مادرم ک ببرمشون بیرون منم گفتم نه دیگه اونا ب تو نیازی ندارن و باید بین مجردی و متاهلیت فرقی باشه گفتم عمو و مادر بزرگت اینا هستن اگر خواستن جایی برن با اونا میرن . عید رو اصلا ن زنگ زدن ن تبریک گفتن میدونم من کوچیکترم باید تبریک بگم ولی مثلا سال اوله و تازه عروسشونم و اینا فکر کردم خودشون ی پیامی چیزی میدن ک ندادن 

حالا امروز همسرم برا یکار زنگ‌زده بود باباش میگه بابام سرسنگین ج داده و اینا میگه چون پیششون نبودیم و شاید خواستن جایی برن و من نبردم و فلان لازم ب ذکرِ ک ما قبل رفتن گفتیم جایی میرین گفتن نه ما روزه تیم نمیتونیم جایی بریم نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز هر چی پرو هست دارع تاپیک میزنه اونم عروس ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگ منطقی هستی و بهت برنمیخوره باید بگم ک شماهم اشتباه کردی، راجب همسرت میگی بهش گفتم باید ی فرقی بین مجردی و متاهلیت باشه، خب برای شما هم این جمله صادقه

میتونستی نصف عید رو سمت خانواده خودت باشی نصف رو سمت همسرت ک دل هر دو طرف به دست بیاد.

ضمن اینکه تبریک عید با شما بوده، ن با خانواده همسرت

با ی زنگ زدن هم خودتو عزیز میکردی، هم ناراحتی پیش نمیومد

خودت عادت نکردی ب متاهلی باید پیش ننه بابات باشی ولی شوهرت باید بین مجردی و متاهلی انتخاب کنه؟؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اولین عید عمرت نبوده ک

کوچکترین باید زنگ می‌زدی 

چه شانسی هم داری شوهرت ب حرفته 

بچه بزرگ کن بعد یه دختر از راه نرسیده بهش بگه چکار کنه نکنه

یعنی واقعا کل عید نبودین پیششون یه تبریکم نگفتین؟؟

نه خیر نبودیم تبریک هم از اونجایی ک اونا مذهبین و خورد ب شهادت و اگه عید مبارکی میگفتیم میگفتن شهادته و اینا گفتم عید فطر رو تبریک بگم

شما باید اولا چند روزی میموندی خونه پدر همسرتون بعد میرفتین خونه پدر خودتون بعد هم شما باید زنگ میزدی و تبریک میگفتید  

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه خیر نبودیم تبریک هم از اونجایی ک اونا مذهبین و خورد ب شهادت و اگه عید مبارکی میگفتیم میگفتن شهادت ...

خیلی پررویی 

خب زنگ می‌زدی حالشون رو می‌پرسیدی سال خوبی آرزو میکردی 

خودت عادت نکردی ب متاهلی باید پیش ننه بابات باشی ولی شوهرت باید بین مجردی و متاهلی انتخاب کنه؟؟

عزیزم خود شوهرم اینقدر از خونوادش خورد 

تو ازدواجمون ن کمک مالی کردن ب پسرشون و ن حتی عاطفی ک خودش خوب شناختشون

نه خیر نبودیم تبریک هم از اونجایی ک اونا مذهبین و خورد ب شهادت و اگه عید مبارکی میگفتیم میگفتن شهادت ...

از فامیل ما مذهبی تر کسی نیست ولی اونا هم زنگ زدن غیرمستقیم تبریک گفتن! به عنوان شخص سوم بی طرف میگم خیلی بی احترامی کردی اونم سال اول.

عزیزم خود شوهرم اینقدر از خونوادش خورد تو ازدواجمون ن کمک مالی کردن ب پسرشون و ن حتی عاطفی ک خودش خ ...

چه ربطی داره آخه

واقعا ک