2777
2789
عنوان

شیر خشک اپتامیل و یبوست نوزاد

448 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شیرخشک اپتامل باعث یبوست دختر یک ماهه ام میشه البته فقط شیرخشک میخوره.

بنظرتون عوضش کنیم یا شیر خشک خوبیه

راهی برا یبوستش پیشنهاد میدین اخه با اینکه کمی آب شیرخشک رو زیاد اضافه میکنم بازم یبوست داره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بهش نمیسازه یه چیز دیگه امتحان کن

اخه دو هفته اولش خوب بود بعدش اینطوری شد

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

منم پسرم بیومیل پلاس میخورد اوایلش خیلی خوب بود ولی بعد از چند وقت یبوست شد من که هرچی شیرخشک عوض کردم فایده نداشت ولی شما اگه میخوای عوض کنی باید سیمیلاک کامفورت نان کامفورت یا ببلاک کامفورت بگیری

قبل از عوض کردن شیر خشک شکمشو باسنشو با روغن زیتون چرب ون شاید جواب بده

سلام عزیزممنم پسرم بیومیل پلاس میخورد اوایلش خیلی خوب بود ولی بعد از چند وقت یبوست شد من که هرچی شیر ...

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ دادم یکبار جواب داده ولی الان نه

آپتامیل شیرخشک خیلی خوبیه ببین میتونی با چند بار دیگه ماساژ شکم درستش کنی اگه نشد مجبوری عوض کنی

آها راستی حتمااااااااااااااااا برو از داروخونه قطره بی‌بی‌کر بگیر اونم خیییییییییلی خوبه عالیه حتما برو بگیر روزی دوبار هربار ۵ قطره بهش بده همون جواب میده چون پروبیوتیکه

آپتامیل شیرخشک خیلی خوبیه ببین میتونی با چند بار دیگه ماساژ شکم درستش کنی اگه نشد مجبوری عوض کنیآها ...

اون قطره برا یبوستش هست؟

اخه خیلی زور میزنه ولی نمیتونه

آره واسه یبوسته

دکتر واسه پسر منم نوشته بود

کلا خییییییلی فایده داره و خوبه هم واسه مشکلات روده و معده هست هم سیستم ایمنی بدن بچه رو تقویت میکنه کلا عالیه حتما بگیر

آره واسه یبوستهدکتر واسه پسر منم نوشته بودکلا خییییییلی فایده داره و خوبه هم واسه مشکلات روده و معده ...

خیلی ممنونم

خواهش میکنم امیدوارم مشکل کوچولوت زود حل بشه

ان شاءالله

سلام ، برای منم دعا کنید مادر بشم 43ساله هستم بدون فرزند با چند تا سقط. دعا کنید فرزند سالم و صالح خ ...

خواهر منم از سال ۹۰ همش سقط داشت تا اینکه امسال حامله شده.تا الان ۴ بار سقط داشته

کاش زیر نظر دکتر خوب باشین یعنی تا الان خواهرم هر دکتری رفته بوده همشون فقط از سرشون باز کردن وقتی به دکتر جدیدش گفته بوده به من این داروها رو میدادن گفت دکترم فقط سرش رو با تاسف تکون داد برا دکترای قبلی.

پسر منم اپتامیل میخورد و هنوزم میخوره زیر نظر پزشک گیگوز رو امتحان کن شنیدم خوبهبعد اینکه ببخشید مدف ...

نه مدفوعش شل هست یعنی زیاد سفت نیست فقط کمی سفته.

ببلاک رو امتحان کردیم الان ۴ روزه ببلاک میدم بازم ۴ روزه دستشویی نکرده.

حداقل توی اپتامیل ۳ روز یکبار میرفت والان نه.