2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

52 بازدید | 7 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر، امروز با دو هفته تاخیر واکسن دو ماهگی بچمو زدن، حالا بماند که واکسن نبود و چنتا مرکز  مختلف گشتیم و یکی  بالاخره با منت چون تاخیر زیاد بود دیگه تزریق کرد براش، میخاستم از مراقبتاش بپرسم، کمپرس چطور میزاشتین هر چن ساعت؟ همین حوله و پارچه سرد بزارم اوکیه؟؟ یا باید کیسه یخ بزارم لای پارچه؟ 

سوال مهمترم در مورد تبه، حتما تب میکنه؟ چن ساعت بعد شرو میشه؟ 

وقتی واکسن ب بچه میزنید در لحظه چند قطره استامینوفن در محل واکسن بریزید بیحس میشه و چند قطره بدید بچ ...

روی محل واکسن  که نزدم  اما بهش دادم خورد، الان داره شیر میخوره و نیمه خوابه، فقط از تب میترسم، به شما هم گفتن هر نبم ساعت کمپرس سرد بزار؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی محل واکسن که نزدم اما بهش دادم خورد، الان داره شیر میخوره و نیمه خوابه، فقط از تب میترسم، به ش ...

من پرستارم عزیزم خودم بلدم این موارد 

بستگی ب درجه تب بچه داره با تب سنج اندازه گیری کن

روی محل واکسن که نزدم اما بهش دادم خورد، الان داره شیر میخوره و نیمه خوابه، فقط از تب میترسم، به ش ...

نه نگران نباش تب نداره زیاد 

فقط استامینوفنش رو هر ۴ ساعت دقیق بده و تبش رو چک کن 

امروز هم کمپرس سرد بزار. فردا هم کیسه آب گرم 

من یخ داروخونه ای رو میزاشتم لای پارچه و میزاشتم روی محل واکسن. زیاد هم طولانی نگه ندار

نیاز نیست هر نیم ساعت. ۵-۶ بار تا شب انجام بدی کافیه