2777
2789

خیلی نیاز دارم حست رو ب من بگی اسمم فاطمه  ی بچه هم داریم .ب نظرت شوهرم چرا رفتارش ی جوریه ؟ کلا از زندگیم هر چی حس کردی بگو .خدا خیرت بده از فکر و خیال خوابم نمی‌برع بخدا .کلا بگو ب من وفادار هست یا ن

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

یکم تفاوت عقاید دارید که داره اذیت می‌کنه 

خصوصا وقتایی که در موردش صحبت یا بحث میکنید 

تاثیر تو رفتار جفتتون می‌ذاره 

این فقط یک حس بود 

در کل روی حس هیچکس هیچ اعتنایی نکن 

خصوصا در مورد مشکلات و .. زندگیتون 

واقعیت ها رو بزار جلوت گاهی اوقات هم خودت رو بزار جای طرف مقابل و سختی هایی که می‌کشه !

گاهی اوقات فکر می‌کنی طرف مقابل درکت نمیکنه 

متقابلاً اونم فکر می‌کنه درکش نمیکنی 

این فقط یک مثال بود 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تفاوت عقاید دارید که داره اذیت می‌کنه خصوصا وقتایی که در موردش صحبت یا بحث میکنید تاثیر تو رفتار ...

می‌دونم ولی باور کن کم آوردم نمی‌دونم دیگه چی درسته چی غلط .

اصلا رفتارش خیلی متفاوت هست ی بار خیلی خوب .ی بار بشدت بد در حد کتک و بد و بی راه و...

وفاداره

خواهر پس چرا ی خانما نگاه میکنم 

یعنی من حسم دروغ میگه ؟

یا چرا همش میگه برو خونه مامانت اصرار داره برم یا هفته بمونم 

چون خونه مادرم شهرستان هست 

یعنی اون ی هفته میخاد چکار کنه 

چرا این رفتارها رو داره 

چرا همش میگه بمیر 

چرا بد میگه فخش میده و....