2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با براش بزنید روی کرم پودر . با پد نزنید .

برند شارلوت تیلبری و مک عالی هستن . اگه قیمت مناسب میخواین میبلین _ شیگلم _ گابرینی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

با براش مویی بهتر از پد هست با پد انگار میماسه یه جوری میشه.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آخه میخوام spf هم داشته باشه وگرنه پودر فیکس دارم

عزیزم spf هایی که میزنه رو کرمپودر و پنکک ها الکیه اگرم باشه اونقدری نیست که محافظت کنه زیر کرمپودرت ضد آفتاب بی رنگ سبک بزن بعد کرمپودر بزن بعد پودر فیکس 

پنکک روی کرمپودر یذره سنگین میشه پودر فیکس خیلییی بهتره

عزیزم spf هایی که میزنه رو کرمپودر و پنکک ها الکیه اگرم باشه اونقدری نیست که محافظت کنه زیر کرمپودرت ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

من چون از صبح زود تا شب تو دانشگاهم نمیتونم ضدافتابمو تمدید کنم، چون از روش کرم پودر میزنم

برای همین گفتم پنکک بخرم

ممنون از راهنماییت عزیزممن چون از صبح زود تا شب تو دانشگاهم نمیتونم ضدافتابمو تمدید کنم، چون از روش ...

خب ضد آفتاب استیکی بخر من توکوبو خریدم پارسال از روی آرایش هم میتونی بزنی