18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13580 عنوان سوال شرعی داشتم خانوما✨❤️ 145 بازدید | 8 پست خانوما اگر من در قنوت نماز شب از روی موبایل یا کاغذ اسامی رو نگاه کنم ... نمازم مشکل داره ؟ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1404/01/09 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عالیه_بانو عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2762 سلام نه عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd
ggffgy عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 4378 عزیزدلم ببخش ولی گلم بهتره سوالای شرعی از یه طلبه که وارده به احکام پرسید عزیز
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13580 عزیزدلم ببخش ولی گلم بهتره سوالای شرعی از یه طلبه که وارده به احکام پرسید عزیز متاسفانه الان ساعت 2 شب طلبه در دسترس نیست.🌹❤️تلفن دفتر خاصی هم ندارمو گاهاً خانوم های با سواد و عالم خوبی توی سایت پیدا میشن.التماس دعا 🙏🏻 💚 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
پاسکال36 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 5657 متاسفانه الان ساعت 2 شب طلبه در دسترس نیست.🌹❤️تلفن دفتر خاصی هم ندارمو گاهاً خانوم های با سواد و عا ... اره عزیزم بنویس تویه کاغذ کوچیک بگیر دستت
ggffgy عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 4378 متاسفانه الان ساعت 2 شب طلبه در دسترس نیست.🌹❤️تلفن دفتر خاصی هم ندارمو گاهاً خانوم های با سواد و عا ... اخه عزیزدل از کجا میدونی سوادش چقدره گلم در کل مارم دعا کن فدا
ggffgy عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 4378 البته اینکه با کاغذ و موبایل اینام بخونی میشه بخون مارم دعا کن من کلی گفتم که اگه کسی سوال شرعی داره بهتره از طلبه بپرسه 🤗