2777
2789
نه بابا مال من و بخون بدتر از شماستموقعیتم گفتم جهنم تفنگ بالاسرش نزاشتیم خواست بیاد خواست نیاد

اره بخدا اخه خودمونم ی جا دیگه دعوت شدیم من گفتم مطمئن بشیم میاد یا نه که اینجوری خورد تو ذوقم

اره خودمم میگم کنسل کنم زشته . فقط دل و دماغ کار کردن ندارم. کلی برنامه چیده بودم ولی بیخیال شدم ساد ...

مهم نیتته عزیزم که خدا دیده مزدشم میده بهت 

ان شاالله برات باعث برکت میشن

تو به خاطر خدا و خودت و خانوادت کار می‌کنی دل و دماغت برگردون😁😇

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیتته عزیزم که خدا دیده مزدشم میده بهت ان شاالله برات باعث برکت میشنتو به خاطر خدا و خودت و خانو ...

اره درست میگی .مرسی گلم خیلی آروم شدم 

ان شاءالله عزیزم همچنین برکت به مال و زندگیت بیاد 

اره درست میگی .مرسی گلم خیلی آروم شدم ان شاءالله عزیزم همچنین برکت به مال و زندگیت بیاد

قربونت خانوم گلی

چقدرم عالی ان شاالله که موفق باشی 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
اره بخدا اخه خودمونم ی جا دیگه دعوت شدیم من گفتم مطمئن بشیم میاد یا نه که اینجوری خورد تو ذوقم

چقدر ادم فکرش درگیر میشه به خاطر نفهمی یک عده. حق داری عزیزم حالا شما هم برای خدا نیت کن کارهاتو انجام بدی اصلا هم به اونا فکر نکن. فکر کن چند تا از دوستای خدا رو میخوای پذیرایی کنی حالت بهتر میشه. 

چقدر ادم فکرش درگیر میشه به خاطر نفهمی یک عده. حق داری عزیزم حالا شما هم برای خدا نیت کن کارهاتو انج ...

اره بخدا اصلا متوجه نیستن آدم داره احترام میذاره  . شوهرم گفت ماه رمضونه  ی افطاری بدیم ثواب داره منم به همون نیت کارامو میکنم .

دیگه نمیزنم . امشبم گفتم مطمئن بشم اخه خودمونم یجا دیگه دعوت بودیم خواستم ببینم نمیان ما بدیم اونجا ...

مردهابلدنیستن صحبت کنن من خودم میخام کسیودعوت کنم تعارف نمیکنم اصرارنمیکنم میگم دعوتی بگه جای دیگ دعوتم میگم باشه عزیزم خوش باشین هرطورراحتین حوصله اصرارندارم بایداونا منت داشته باشن احترام میزاری غذادرست کنی میوه بخری بایدتشکرکنن نازهم میکنن ایییششش