2777
2789

درست مثل من اقوام شوهر دعوت کردم خواهرشوهرم گفت میام پنجشنبه به برادرشوهرم گفتیم گفت باشه بعد زنش اومد گفت نه خونه ی مادرم دعوتم گفتیم چهارشنبه گفت نه خونه عموم هستم. هفته ی قبلش هم گفته بودیم گفت فلانی مریضه نمیام بچم مریض میشه. شوهرم گفت این هفته. که برای اونم ادا در اورد ولی شوهرم میگه خوب وقت نداشته کفتم اصلا نیاد بقیه بیان شوهرم قبول نکرد حالا فردا قرار شد بیاد برادرشوخیلی دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براچی حالت بد باشه کار اشتباهی نکردی مهمون دعوت کردی اونم اگه میل به اومدن نداشت میگفت جای دیگه دعوتم بعدا مزاحم میشیم نمیگفت حالا ببینم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
به نظرت کنسل کنم زشت نیست؟ بگم کار واجب برام پیش اومده

عزیزم به نظرم زشته کنسل کنی چون میگن زنگ زدی اصرار کردی حتما جای دیگم که میخواستن برن کنسل کردن

حالا توهم بگی نیان بر میخوره بهشون 

فقط وقتی اومدن شوخی شوخی بگو اره من گفتم زودتر خبر بدین همسرم گفت اینجوری..

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
شماوضعتون از اسی هم بدتره که😁عیب نداره مهمون حبیب خداست

اره به خدا چنان کلاسی گذاشت جاریم اعصابمو خورد کرد تابلو شوهرش بهش گفت دعوت نیستیمگفت چرا مامانم دعوت کرده بعد شوهرش اینقدر سیاستمداره دید زشته گفت چون من مهمونیای اون سمت نمیرم نگفتهبه من زنش چنان جدی میگفت دعوتیم ماباشیم دست و پامون گم میکنیم شوهرمون بگه دعوت نبودیم که اصلا خجالتم نکشید. شوهر من خ ر ه نفهمید دلش نمیخواد بیاد این اداها رو در میاره 

عزیزم به نظرم زشته کنسل کنی چون میگن زنگ زدی اصرار کردی حتما جای دیگم که میخواستن برن کنسل کردنحالا ...

اره خودمم میگم کنسل کنم زشته . فقط دل و دماغ کار کردن ندارم. کلی برنامه چیده بودم ولی بیخیال شدم ساده رد میکنم بره فقط تموم بشه .تو این گرونی بخدا دستمونم خالیه نمیدونم چرا اینکارو کردم