2777
2789
ده ساله ازدواج کردم هیچ کس رادعوت نکردم مهمونی بدم خیلی راصیم. ازهمه صربه خوردم قطع رابطه هستم باهمه ...

کار شمام درست نیس...یعنی چی باهمه قطع رابطه...خونه کسی نمیری خونه شمام کسی نمیاد؟مگه میشه؟

کار شمام درست نیس...یعنی چی باهمه قطع رابطه...خونه کسی نمیری خونه شمام کسی نمیاد؟مگه میشه؟

یه موقعی سالی چندبارخونه همه میرفتم بگوبخندواحترام میزاشتم یه مشکلاتی برام درست کردن که الان شما یه ادم افسرده که فقط به خودم ووخانوادم بهامیدم. اتفاقا راحتم. یه مشت ادم حسود وفصول. الهی شکر🤲🤲

❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی فامیل خودت بود باید خودتم دعوت میکردی حالا هم لازم نیس حالت گرفته شه فک کن اینهمه ادا اصول نیومده این دفه کاراتو بکن شامپو درست کن دیگم واس دعوت کردن هیشکی اصرار نکن یک بار بگو اگه کنسل کرد دیگ واس روز دیگه هماهنگ نکن

خب وقتی فامیل خودت بود باید خودتم دعوت میکردی حالا هم لازم نیس حالت گرفته شه فک کن اینهمه ادا اصول ن ...

خالم گوشیش هیچوقت دردسترس نیست گفتم حالا ی احترامی به شوهرش بذاریم . آره دیگه هیچوقت از این کارا نمیکنم.

کار خوبی کردی . منم اولین و آخرین بارمه دیگه عمرا از این غلطا بکنم .

دورازجون. طوری نیس. بلاخره ادم باید یه باراشتباه کنه تا تجربه بشه براش. من برای همه ازجون مایه میزاشتم فایده نداشت برام بیخیالشون شدم. 

❤️❤️