2777
2789
عنوان

بیاین یه سوال ازتون بپرسم🥺💙

131 بازدید | 14 پست

من جدیدا مشاور گرفتم (قصدم کنکور سال بعده) پشت کنکورم

بعد الان نزدیک ۳ روز میگذره مشاور یه پیام رو باز ارسال کرده تو پیویم که یک شنبه آزمون میگیرم ازتون من استرس دارم خب تو این چند روز چیز زیادی نشد مباحثی که خوندم و برام سواله یعنی از هر دانش آموز آزمون اختصاصی میگیره ؟ اصلا چطوریه گیج گیجم میترسم برم ندونم باید چیکار کنم ضایع شم 

اره ازمون شخصیهاسترس نگیر کنکور ک نیست فدای سرت هرچی شد

میترسم آخه جلسه اول که رفتم دیدم ۲۰ و۳۰ نفر دختر و پسر دارن آزمون میدن بعد یه اتاقی رو به من نشون داد گفت برو اونجا تا بیام رفتم اومد و حرف زدیم حالا نمیدونم وقتی رفتم مستقیم برم بشینم رو صندلیایی که سری قبلی بقه نشته بودن یا چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم آخه جلسه اول که رفتم دیدم ۲۰ و۳۰ نفر دختر و پسر دارن آزمون میدن بعد یه اتاقی رو به من نشون دا ...

از چی میترسی اون مشاورته ک کمکت کنه نه بهت استرس بده

ازش بپرس هرچی نمیدونی

اره ازمون شخصیهاسترس نگیر کنکور ک نیست فدای سرت هرچی شد

آزمون شخصیه یعنی خودش اسمم رو میخونه و برگه مخصوصم رو بهم میده ؟

بعد گفته بود بعد آزمونتون مشاورس یعنی خب اگه آزمون از همه بگیره چطور میتونه به همه بعد آزمون مشاوره شخصی بده؟

استرس خوبه ولی نه زیاد که خودت به چخ برییییییآخرش اینه که بلد نیستی مگه چیه بجاش آزمونای بعدت بخونگف ...

هعی خواهر من وقتی استرس میگیرم نابود میشم چی بگم 

@موفرفری_میباشم

من روال کار مشاور شمارو نمیدونم. بعضی مشاورا اختصاصی آزمون میگیرن بعضیا نه

ولی وقتی کلی پول داری میدی به مشاور باید باهاش راحت باشی هر سوالی داری بپرسی، چون تهش تو میمونی و نتیجه کنکورت

و اینکه به نظرم از الانم تصمیم نگیر پشت بمونی خیلیا تو این زمان کم قبول شدن 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

سلام نگران نباش راستی حواست باشه مشاور معتبر باشه و بهت بخوره سابقه هم داشته باشه که قبولی داده 

به جز اون اصلا الکی نگو مثلا صفری بگو بهش حتما الکی خودتو نشون نده تا بدونه چکار کنه و به جز اینا اون خودش میدونه تازه داری میخونی سخت نمیگیره اما حتما رو برنامش برو اگه هم نرفتی حتما بگو بهش تا جبرانی بزاره میتونی حرفایی که میخوای هم بزنی مثلا این که استرس داری و اینا

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

آزمون شخصیه یعنی خودش اسمم رو میخونه و برگه مخصوصم رو بهم میده ؟بعد گفته بود بعد آزمونتون مشاورس یعن ...

ازش بپرس اینو بعد اره مثلا نگاه میکنه زیست رو خوب نزدی فلان درس میگه برو اینقدر تست بزن البته هر مشاور شیوه خاص خودشو داره میتونی راحت بپرسی ازش 💚💛

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹