2777
2789
عنوان

سریال معاویه رو کی نگاه کرد

909 بازدید | 35 پست

الان رسیدم به قسمتای خلافت امام علی. چقدر هیجان انگیز بود برام. اصلا هیچ حرف بدی در مورد شیعه و امام علی نزدن. چرا بعضیا اینقد جبهه میگیرن. 

البته میدونم نمایش چهره امام و معصومین تو خیلی از کشورا ممنوعه. ولی بدون تعصب نگاه کنیم قشنگه

من چند قسمت دیدم اما هند و معاویه رو خوب نشون میده

ابو لؤلؤرو نشون میده خودکشی میکنه در صورتی که اینجوری نیست، 

خلاف واقعا ریز داره که مردم شک نکنن

اصلا قضیه ی فاجعه ای که سر فاطمه زهرا در آوردن رو نشون نمیده

اعتقادات رو خراب میکنه در کمال صلح و زیبایی

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو قسمت نگا کردم انگار آسمون باز شده معاویه افتاده زمین خدایی انتخاب بازیگر رو نگا چهره معاویه نورانی اطهر و مطهر غیر از اون ابوسفیان و هند جگر خوار هم که اصلا نگم مسلماننننن واقعی انگار من بودم جگر پسر عموی پیامبر رو خوردم

من دو قسمت نگا کردم انگار آسمون باز شده معاویه افتاده زمین خدایی انتخاب بازیگر رو نگا چهره معاویه نو ...

دقیقا. بعد نمیگن خب پیامبر و معاویه و حضرت علی فامیل بودن این همه تفاووت چهره اخه؟ ـبعد انگار که معاویه پیامبر بوده نه حضرت محمد یک تنه داره اسلام رو پیش میبره 

همتا اسم خـودمه♥
ندیدم ولی میگن معاویه رو خیلی جنتلمن جا زدن

اتفاقا تو قسمتای مربوط به حضرت علی دو تا از حقه هایی که معاویه زد رو نشون میده. یکی اونجا که عمرو عاص پشت معاویه در میاد و ابوموسی اشعری رو گول میزنه. یکی هم اونجا که تو جنگ صفین یکی از یارهای امام علی رو معاویه میکشه و سربازاش میگن پیامبر گفته این آدم به دست گروه ستمگر کشته میشه 

فاطمه زهرا خب قبل اون بوده دیگه

نه تا قبلشم نشون داد

رحلت پیامبر رو نشون نداد فقط گفت پیامبر مرد. همین

سقیفه رو نشون نداد

و بعد از رحلت پیامبر 45روزالی95روز بعد فاطمه زهرا به شهادت میرسه و اون فجایع همون اگتیل رحلت پیامبر بگدا چون ایشون مدتها تو بستر بیماری بودن

نشون نداد تا عمر کشته شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا تو قسمتای مربوط به حضرت علی دو تا از حقه هایی که معاویه زد رو نشون میده. یکی اونجا که عمرو عا ...

اره یهو نیومده خراب کنه اما ریز ریز اومده جلو

هند رو یک شخصیت خوب اخر مرگ نشون میده 

من چند قسمت دیدم اما چون علاقه به دونستن این مطالب از راه حقش دارم میدونستم باسند خیلیاشو اما یا اشتباه نشون داد یا نشون نداد

همین صحنه کشتن عمر

دقیقا همینجوری کشته میشه 

اما ابو لؤلؤ خودکشی نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا. بعد نمیگن خب پیامبر و معاویه و حضرت علی فامیل بودن این همه تفاووت چهره اخه؟ ـبعد انگار که معا ...

دقیقا آدم خنده اش میگیره از این حجم تحریف...تازه میگن کاتب وحی بوده😂😂😂👏

من چند قسمت دیدم اما هند و معاویه رو خوب نشون میدهابو لؤلؤرو نشون میده خودکشی میکنه در صورتی که اینج ...

نه کلا در مورد حضرت فاطمه چیزی نمیگن. اول که نشون میده هند تو جنگ علیه پیامبر بوده و از پیامبر کینه داشته و بعدش مسلمون میشه و زن و شوهری از یاران پیامبر میشن