بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو قسمت نگا کردم انگار آسمون باز شده معاویه افتاده زمین خدایی انتخاب بازیگر رو نگا چهره معاویه نورانی اطهر و مطهر غیر از اون ابوسفیان و هند جگر خوار هم که اصلا نگم مسلماننننن واقعی انگار من بودم جگر پسر عموی پیامبر رو خوردم
من دو قسمت نگا کردم انگار آسمون باز شده معاویه افتاده زمین خدایی انتخاب بازیگر رو نگا چهره معاویه نو ...
دقیقا. بعد نمیگن خب پیامبر و معاویه و حضرت علی فامیل بودن این همه تفاووت چهره اخه؟ ـبعد انگار که معاویه پیامبر بوده نه حضرت محمد یک تنه داره اسلام رو پیش میبره
اتفاقا تو قسمتای مربوط به حضرت علی دو تا از حقه هایی که معاویه زد رو نشون میده. یکی اونجا که عمرو عاص پشت معاویه در میاد و ابوموسی اشعری رو گول میزنه. یکی هم اونجا که تو جنگ صفین یکی از یارهای امام علی رو معاویه میکشه و سربازاش میگن پیامبر گفته این آدم به دست گروه ستمگر کشته میشه
من چند قسمت دیدم اما هند و معاویه رو خوب نشون میدهابو لؤلؤرو نشون میده خودکشی میکنه در صورتی که اینج ...
نه کلا در مورد حضرت فاطمه چیزی نمیگن. اول که نشون میده هند تو جنگ علیه پیامبر بوده و از پیامبر کینه داشته و بعدش مسلمون میشه و زن و شوهری از یاران پیامبر میشن