2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن متاسفانه بیمه پیمانی ها تامین اجتماعیه و رسمی ها خدمات درمانی

نه عزیزم زمان رسمی شدن انتخاب با خودته بخوای تامین بمونی یا خدمات درمانی رو اتتخاب کنی و اتفاقا اینطور که من شنیدم بسیاری از رسمی ها خواهان تامین هستن به خاطر خدمات درمانی بهترش ک یه سری چیزای دیگه که نمیدونم درست متوجه شدم یا نه بخاطر همین عنوان نمی کنم 

و اینکه شما تامین اجتماعی نیستی که مثلا کارگر فلان شرکت هست

شما تامین اجتماعی اموزش و پرورش هستی در واقع بیمه شما رو اموزش و پرورش می ریزه نه تامین اجتماعی پس با اونیکه مثلا شرکتی هس و تامین هس تو این زمینه فرق داری 

مثل شرکت نفتی ها که تامین هستن یا کارمندای دیگه که در واقع هر ارگان بیمه رو می ریزه و شخص تامین اجتماعی ارگان خودش هس 

شماهم پیمانی هستین؟حقوق کامل مرخصی ام ۹ ماه

همکارم گفت تامین اجتماعی هس 

و نه ماه مرخصی و با حقوق کامل بوده 

یبار من سر همین تبدیل وضعیت ازش پرسیدم اینجوری گفت دیگه نمیدونم والا 

البته اون سابقه ش بالاس ۲۲ سال وفک کنم ده سال پیش زایمان کرده اگه تغییر کرده هم خبر ندارم من

حقوقمم دو سوم میدن .۴ ماه بهم ندادن بعد با کسر ۶ میلیون دادن .حکمم ۱۴/۹۰۰ بود بعد چهار ماه ۸/۸۰۰ ریختن .توی خرداد ماه حقوق بهمن رو دادن ،توی تیر ماه حقوق اسفند ، نمیدونم حقوق فروردین رو با حکم جدید میدن یا همون ۸۸۰۰ .خدا لعنتشون کنه به جای تشویق به فرزند آوری تنبیهمون میکنن