2777
2789
عنوان

خانوما کمککک

143 بازدید | 11 پست

از یه نفر خیلی خوشم میاد

مدیر یه بخشی بود

پیشش کاراموزی میرفتم

اونم تا حدودی بهم چراغ سبز میده

بهم پیام میده حالمو میپرسه

یا بهم دیروز گفت

دلم برای دیدنت تنگ شده

و یبارم دعوتم کرد با دوستای اون دسته جمعی بریم اتاق فرار….

دیشب که حالمو پرسید 

بهش گفتم که خوبم و تولدم بود و خوش گذشت و ….

و بهم گفت میتونم عکسای تولدتو ببینم؟

و حالا من گیر کردم که چی بهش بگم

اول دو تا عکس فرستادم ( پوشیده بودم تو عکسا

و کیک دستم بود)

تاپیک قبلی خانوما بهم گفتن نفرست و اینا

منم دو تا عکس براش فرستادم ولی پاک کردم تا سین نزده.

ولی میترسم اگه بهش بگم نمیشه

فکر کنه ازش خوشم نمیاد و بره..

البته من دوست دارم با این اقا ارتباط جدی داشته باشم

نظرتونو ممنون میشم بگین

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

منم عکس فرستادن رو نمی پسندم ، اگر میخواد بخاطر دو تا عکس دیگه پیام نده ، بزار همین الان رابطه شروع نشده تموم بشه!

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو لباسم پوشیده نیس خجالت میکشم شرمنده بخدا ببین چی میگه اگ زیاد اسرارکرد بده زودپاک کن

😂😂😂افررررین

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡