2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خب گفتن بدم میاد 😞

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

چن هفته ديگه عقد برادر زادشه بهش گفتم پول بده ي لباس بگيرم گفت ندارم يعني هر وقت ي مراسمي اين طوري ميشه ميگه ندارم و قسط دارم و از اين حرفا بعد جالبه كه برا بچه ها اگه بخرم نميگه ندارم و يا برا كادويي كه بايد بديم سر عقد تازه همش ميگه كمه أبروم ميره چون فقط ي دفعه است اما من كه ميگم برا من لباس بخرم ميگه كلي قسط دارم 

وااااااا چه کاریه استارتر....هروقت پول گرفتی واسه بچه هاخریدکنی واسه خودتم یه لباس آبرومندبخر

اینکه دیگه دعوانداره😥😥😥😥

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

خوب اگه واقعا نداره چرا دعوا درست میکنی شرایط،مالیش رو.در نظر بگیر

اگر هم درآمدش خوبه بگو فلان قدر برای خرید لازم دارم دیگه لیست نده برای بچه ها میخوام یا برای خودم یا برای کادو...

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اتفاقا ديشب وقتي با اعتراض شديد من مواجه شد گفت اصلا نميريم ولي دروغ ميگه قبلا هم گفتم از خوانوادش حساب ميبره ميگه از پولاي خودت بخر منو اصلا ادم حساب نميكنه 

اتفاقا ديشب وقتي با اعتراض شديد من مواجه شد گفت اصلا نميريم ولي دروغ ميگه قبلا هم گفتم از خوانوادش ح ...

اون ميبخوادبره بره تو نرو

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين