2777
2789
عنوان

با همکارم چ‌کار کنم

172 بازدید | 15 پست

من وهمکارم دایم باهم میریم ماموریت همکار من یه ادم نفهم  استرسی  مثلا نظرش رو راجب غذا پرسیدم گفتم قبل بیرون رفتن گفتم  به نگهبان مهمانسرا بگیم چی میخوایم  تا برگردیم برامون بگیرن  با لحن خیلی بد میگه نه بیرون یه چیزی میخوریم اولا اینکه بیرون چیزی بخوریم باید خودمون  پول بدیم  که فاکتور ارایه. بدیم بعدشم  سه ساعت باید بگردیم تا غذا خوری پیدا کنیم من هیچ نگفتم ولی بعدش میگفت غذای اینجا تکراریع گفتم منو بیار تا انتخاب کنیم 

هیچی منو اوردیم تا غذا انتخاب کنیم ولی راستش ناراحت شدم از لحنش از نظر دادن اینجوزیش 

راستش فکر کنم تو خونه هیچ کس بهش نمیکه مثل ادم رفتار کن حال دعوا کردن باهاش ندارم ولی ما سرکار هم باهم هستسم تازه میگع تو دوست صمیمی منی کدوم صمیمیت والا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید فقط لحنش تنده و اصلامنظور بدی نداره، منظور اینه مدلش همینه

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
ببخشید تممان اون روزها اون نظر داد شما نشو کاسه داغتر از اش

وا حالت خوبه 

اگر نظر موافق میخوای بگو

من فقط نظرمو دادم 

با من که چیزی نگفتم اینجوری رفتار کردی چ برسه به اون 

خوش باشی

الان خودت که چیزی نشده اینقد تند جواب میدیاز اون بدتری ک

۶ روز باهاش مشهد بودم خانم  اینکه همش مریض بود بماند  هی رفتیم دکتر ودرمانگاه تهش میگه خوب شد دوره کرونا گذشت تو خودت از کسایب بودی که فرار میکردی واقعا داشتم عصبی میشدم 

خب هردوتون حق نظر دادن داشتین نه فقط شماشما گفتین نگهبان بگیرد اون گفت بیرون بخوریدفرقی هم ندارد فاک ...

وقتی مهمانسرا بگیره ما پول نمیدیم چون ماموریت بودیم غذا با شرکت بود 

وقتی مهمانسرا بگیره ما پول نمیدیم چون ماموریت بودیم غذا با شرکت بود

خب خودتون هم بخرین فاکتور بدین  پول رو پس میدن دیگه

فرقی ندارد

تازه ممکنه مهمانسرا غذای ارزون و بی‌کیفیت بگیره

خودتون ولی میتونین جای خوب برید

وا حالت خوبه اگر نظر موافق میخوای بگومن فقط نظرمو دادم با من که چیزی نگفتم اینجوری رفتار کردی چ برسه ...

اخه از دستش عصبیم  مثلا من نظری میدادم شه ساعت فکر میکرد   یا تهش میگفت نه فقط جلوی خودمو گرفتم یاهاش دعوا نکردم 

خب خودتون هم بخرین فاکتور بدین پول رو پس میدن دیگهفرقی نداردتازه ممکنه مهمانسرا غذای ارزون و بی‌کیف ...

غذاش بی کیفیت نبود اونم اهل خرج کردن نیست دو روز پولش پیش کسی بمونه فکر میکنه باید سودشم بهش برگردونن 

۶ روز باهاش مشهد بودم خانم اینکه همش مریض بود بماند هی رفتیم دکتر ودرمانگاه تهش میگه خوب شد دوره ک ...

به نظرم بیش از حد حساسی نسبت به چیزای عادی

اگه ناراحتی درصورت داشتن حق انتخاب با این خانم ماموریت نرو ،تنها یا با شخصی دیگه برو

اگه حق انتخاب هم نداری پس مجبوری تحمل کنی شرایطو