2777
2789

همه ی دوستان فرزاد فوت شدند؟

شاید قسمت بعدی نشون بده طناب اعدام پاره شده یا زنده مونده 

و دوستان فرزاد فقط بیهوش یا تو کما بودند برگردند

نگار افتاد تو چاه؟ 

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم خودمم گیج شدمچند قسمت آخرو درست ندیدم

پسره کر و لال با اون‌دوستش دست ب یکی کردن دوتا شونو کشتن انداختن تو چاه پیش اشکان نگار موند بالا پسره میخواست بهش ت..جاوز کنه خود نگار پرت کرد خودشو پایین

همه ی دوستان فرزاد فوت شدند؟شاید قسمت بعدی نشون بده طناب اعدام پاره شده یا زنده مونده و دوستان فرزاد ...

نه نه دوتاشون مردن اشکان تو چاه فقط زنده س 🥲 نگار هم ممکنه زنده باشه فقط ممکنه ....💔

فرزاد شایدم داشت خواب میدید امکان این هست

همه ی دوستان فرزاد فوت شدند؟شاید قسمت بعدی نشون بده طناب اعدام پاره شده یا زنده مونده و دوستان فرزاد ...

حمید و نگار و شاهین مردن ،فرزاد هم اعدام شد حالا شاید بقول شما طناب پاره شده باشه 

ولی فکر نکنم اینا توهم یا خواب باشه،اخه ی قسمت کاملو که نمیذارن الکی الکی بره 😑😑نمی‌دونم از سریال‌های ایرانی همه چیز بر میاد البته 😂ولی کاش خواب بود یا توهم🥲🥲