2777
2789

همه ی دوستان فرزاد فوت شدند؟

شاید قسمت بعدی نشون بده طناب اعدام پاره شده یا زنده مونده 

و دوستان فرزاد فقط بیهوش یا تو کما بودند برگردند

نگار افتاد تو چاه؟ 

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خودمم گیج شدمچند قسمت آخرو درست ندیدم

پسره کر و لال با اون‌دوستش دست ب یکی کردن دوتا شونو کشتن انداختن تو چاه پیش اشکان نگار موند بالا پسره میخواست بهش ت..جاوز کنه خود نگار پرت کرد خودشو پایین

همه ی دوستان فرزاد فوت شدند؟شاید قسمت بعدی نشون بده طناب اعدام پاره شده یا زنده مونده و دوستان فرزاد ...

نه نه دوتاشون مردن اشکان تو چاه فقط زنده س 🥲 نگار هم ممکنه زنده باشه فقط ممکنه ....💔

فرزاد شایدم داشت خواب میدید امکان این هست

همه ی دوستان فرزاد فوت شدند؟شاید قسمت بعدی نشون بده طناب اعدام پاره شده یا زنده مونده و دوستان فرزاد ...

حمید و نگار و شاهین مردن ،فرزاد هم اعدام شد حالا شاید بقول شما طناب پاره شده باشه 

ولی فکر نکنم اینا توهم یا خواب باشه،اخه ی قسمت کاملو که نمیذارن الکی الکی بره 😑😑نمی‌دونم از سریال‌های ایرانی همه چیز بر میاد البته 😂ولی کاش خواب بود یا توهم🥲🥲