2777
2789
عنوان

امشب دوستامو بردم کبابی مرده یه میلیون اضافه کشیده🤦‍♀️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 38 پست
اره داره بعد دزد اینا نیستن خیلی جای شلوغیه اشتباه کشیده ۱ تومن

خب شلوغه شمارو یادش نمیاد با تعداد سیخ ها که پس دوربین اولین چیز نگاه میکنن ،حتما پیامک رو ببرین که با ساعت پیام برداشت ،،دوربین و رسید چک کنن

اره ،همینجوری دزد زیاد میشه ‌باید جلوشون رو گرفت.من نون رو سه تومان هردفعه بیشتر میکشید،خودش دستگاه ...

من کلا هیچ وقت حساب کتاب نمیکنم 

نمیدونم والا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا هیچ وقت حساب کتاب نمیکنم نمیدونم والا

اگه خرید خونه انجام بدی،میبینی که خیلیا بیشتر از قیمت برات کارت می‌کشن.

حتی تره بار مثلاً پول سیب قرمز رو میزنه در حالی که سیب زرد بوده با قیمت کمتر.

نه رسید نداد کشید گفت رسیدش پیش من بمونه اما اس ام اس بانکی کارتم رو گوشیه مامانم نصبه تو گوشیش هست ...

اکثر اونایی که رسید نمیدن یه ریگی به کفششونه

والا برا من که هربار اینطور بوده

حتما برو 

گردش حساب بگیر ببر نشون بده

💔دل نشکنیم💔
اگه خرید خونه انجام بدی،میبینی که خیلیا بیشتر از قیمت برات کارت می‌کشن.حتی تره بار مثلاً پول سیب قرم ...

من کلا خریدهام با اسنپ هست مشخصه کامل

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوب من یکی از تفریحاتم همینه.که برم از نزدیک،مردم رو ببینم وخرید کنم.همه چیز هم نزدیکه.

الهی همیشه جیبتون پر پول و برکت و در حال خرید باشید 😊🥰🌱