2777
2789

شاید چاقم کنه اگ مداوم بخوری 

ولی خیلی از کسلی و خستگی و تنبلی درت میاره 

قشنگ انگار جون گرفتی

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست حتماباشیر باشه من پودرشو با اب میخوردم ک بره پایین زودترمثلاخیلی خوب بود اصلااشتهاتو بیش ازحدمیکنه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من موقع مارمضون نخوردم چون اذیت میشدم چون هنش گشنم بود وقتی میخوردم بازم فرقی بحالم نکرد😂هنوزم همش گشنم میشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من خودم با۲تاقرص تو یک ماه ۱۰کیلو چاق شدم.من از اون دسته آدمایی هستم به هر دری زدم چاق نمیشدم.ولی یک ...

من خودمم فت فست استفاده میکنم ولی تازگیا شنیدم شیر و سنجد هم خوبه می‌خوام دوتاشم استفاده کنم اضافه وزن بیارم 😅

چه قرصی منم لاغرم 🥺

قرص دوقلوی فست فت و فارماتون اصل.از باشگاه میگیرم بیرون اصلا نداره .فت فست نه ها.فست فت.بخوایین عکسشو میفرستم.قیمت ۲تاباهم۳.۷۰۰ میشه اما فقط عضله سازی میکنه بدنتم یکنواخت چاق میکنه

قرص دوقلوی فست فت و فارماتون اصل.از باشگاه میگیرم بیرون اصلا نداره .فت فست نه ها.فست فت.بخوایین عکسش ...

چع گرونه دو تا ۳۷۰۰ ، حتما  چاق می کنه  تضمین شدس حتما باید بدن سازی بریم 

چع گرونه دو تا ۳۷۰۰ ، حتما چاق می کنه تضمین شدس حتما باید بدن سازی بریم

بدنسازی لازم نیست کار کنی.فقط اون قرصارو بایدازبدنسازی تهیه کنید.اون قرص دوقلو توهرساشه۶۰تاقرصه که۱۵۰۰وفارماتون یکم گرونه۲۳۰۰.البته بدون فارماتون هم میتونید استفاده کنید.بدون فارماتونشاید۵کیلو در ماه چاق شین.بافارماتون۱۰یا۱۲کیلو..اگر میخواییدوزنتون ثابت بمونه باید قدو وزنتون یکی بشه.مثلاقد۱۶۰ باشه.وزن رو بایدبه۶۰ یادوکیلو اینور اونوربزسونید.کاملا هم تضمینیه.من خودم الان دارم استفاده میکنم