2777
2789

اصلا حریم خصوصی نداریم دیشب همه زنا با مامانم تو کوچه نشستن  تا ساعت یک و نیم شب ،بچه هاشون میومدن پیش من اذیتم میکردن بعضی از زنا هم دنبال بچه هاشون میومدن همینطور که دراز کشیده بودم با لباس راحتی یهو میومدن داخل پذیرایی😭😭😭

یهو در پذیرایی رو باز میکردن میومدن داخل 

یا الان زن همسایمون با دختر کوچکش اومده تو پذیرایی منم تو اتاق گیر افتادم بابا من کار و زندگی دارم😵‍💫😵‍💫😵‍💫گمشووووو برو دیگه 

اصلا به در زدن هم اعتقاد ندارند یهو عین گاو میان داخل 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

وای 

وای وای 

وای 

وای 

به قران متنفرم از این ادما 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا دختر سه ساله میان پیشم برام مزاحمت ایجاد میکنند اونا رو بیرون کردم بعدش یه پسر یک ساله اومد رفت تو اتاق منم تو پذیرایی حواسم نشده بود یهو مامانش اومد پیداش کرد بردش

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

مادرت باید حریم خونه زندگیشو حفظ کنه تا بقیه به خودشون اجازه ندن سرشون بندازن پایین بیان تو خونه

چرا باید تا نصف شب تو کوچه بشینن؟ ۳۰ سال پیش این حرکت رو انجام میدادن اونم نه همه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.