2777
2789

بچه ها کادوی اصلیش..گردنبند موی یار،،با جاسوییچی ک خودم طرح سفارش دادم و اینا براش..ماشین تازه خریده🥰

بعد فهمیدم متاسفانه اینا تا تولدش نمیرسن..

مجبورم ی چیز دیگه بدم اینارو یهویی بعدش ک بازم سوپرایز میشه😍

الان تو فکرمه ادکلن و پک بهداشتی مردونه بگیرم واسش..ب نظرتون جز متن عاشقانه و گل چ ایده هایی میشه داد واسه تزیین؟یا خود کادو هارو چجوری تزیین کنم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

کسی نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

والا من باکس مردونه خریدم خیلی خوشش امد حالا نامزد شمارو نمیدونم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا من باکس مردونه خریدم خیلی خوشش امد حالا نامزد شمارو نمیدونم

باکس مردونه ینی چی؟

من باکس میگیرم داخلش پک بهداشتی و ادکلن میزارم..نامه عاشقانه و گل

دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه..دلم میخاد ی چیزای دستی درست کنم واسش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه دورس بگیری قیمت همونا میشه؟ 

گفتی ایده دستی منحرف شدم خخخ

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اگه دورس بگیری قیمت همونا میشه؟ گفتی ایده دستی منحرف شدم خخخ

دورس زیاد واسش گرفتم🙉

دیگه هوام داره گرم میشه..

خخخ نه منحرف نشووو🤪🤪

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باکس مردونه ینی چی؟من باکس میگیرم داخلش پک بهداشتی و ادکلن میزارم..نامه عاشقانه و گلدیگه چیزی ب ذهنم ...

خب کمربند کیف پول اینا؟؟ 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

خب کمربند کیف پول اینا؟؟

ولنتاین دادم بهش😂😂

ببین کادوهاش اوکیهههه گرفتم

ایده دستی برای داخل باکس

مثلا دیدی میگن داخل کپسول های قرص متن عاشقانه بزاریم اینا

اینجوری...این کارو واسه تولد اولیش کردم ولی😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می تونی براش نامه بنویسی 

من یه بار رژ زدم بعد کاغذ رو بوس کردم 

این طوری 💋 رو کاغذ 😂

حتما تو باکس عطر بزن

کاغذ رنگی و اکلیل و رز خشک شده 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

ولنتاین دادم بهش😂😂ببین کادوهاش اوکیهههه گرفتمایده دستی برای داخل باکسمثلا دیدی میگن داخل کپسول های ...

من خودم از این چیزا خوشم نمیاد نمیدونم 😂🫱🏽‍🫲🏻

با شونه تخم مرغ و گواش گل درست کن با نخ آویزون کن در باکست تو باکس سرسره بریز روش شکلات و یه نامه خر ...

عزیزم نفهمیدم منظورت🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می تونی براش نامه بنویسی من یه بار رژ زدم بعد کاغذ رو بوس کردم این طوری 💋 رو کاغذ 😂حتما تو باکس عط ...

رژم قبلا امتحان کردم خوب درنمیادددد😂😂😂😂😂

اره گل خشک میریزم یا پوشال...گل طبیعی هم میژارم.

اره میزنم عطر🥰🥺🥺😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان دارم ایده های قشنگتون مینویسم یادم نره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40