2777
2789
عنوان

خرید سکه پارسیان

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 38 پست
خیلی ممنونم ازت گلی برای راهنمایی که کردی 💖 فقط میخواستم بدونم که کلا سکه پارسیان یا پلاک طلا بخرم ...

پلاک بخری بعضی پارسیان هست سکه پارسیان همان ورق طلاس منتها بخاطر خرید و فروش ازش کم میشه و زیاد روش نمیره 

ولی از میلی بخری هم خوبه هرپوقعه یک گرم شد برو از شعبه ش بگیر

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جای معتبر بخر عالیه طلا هم کلا ۵ ۶ درصد پیدا کردی اونم خوبه

مرسی عزیزم 🙏🏻

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

از جای معتبر بخر عالیه طلا هم کلا ۵ ۶ درصد پیدا کردی اونم خوبه

بنظرت اگر بخرم برام سودی داره؟

چون می‌خوام برش دارم برای آینده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

حتما سود داره اگه چن سالی نگه داری .خرید سکه از جای معتبر و خرید طلای کم درصد صددرصد سود داره

اها مرسی عزیزم 💋🥰 از دیروز تا الان همش توی فکرش بودم ممنونم که گفتی 🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سمت این برنامه ها میلی و... نرو 

طلا بهتر از سکه هستش 

اگر میتونی جم کن طلا بگیر 

اگر نه همون پارسیان 

البته در صورتی که هدفت سرمایه گذاری بلند مدته، یعنی اینجوری نباشه که یه ماه یا یه سال دیگه بفروشی 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
سمت این برنامه ها میلی و... نرو طلا بهتر از سکه هستش اگر میتونی جم کن طلا بگیر اگر نه همون پارسیان ا ...

اگر طلا گرفتی 

طلا دست دوم از طلا فروشی بگیر که اجرتش کمتره 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
سمت این برنامه ها میلی و... نرو طلا بهتر از سکه هستش اگر میتونی جم کن طلا بگیر اگر نه همون پارسیان ا ...

اره می‌تونم جمع کنم خودم مونده چیکار کنم برم پلاک ظریف بخرم طلا 

یا سکه پارسیان واسه سرمایه گذاری می‌خوام یکی دو سال بعدش نمیفروشمش کلا می‌خوام برش دارم 

بنظر شما همون پلاک های طلا رو بخرم ولی ظریف شو خوبه؟ 🙏🏻🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر طلا گرفتی طلا دست دوم از طلا فروشی بگیر که اجرتش کمتره

مرسی گلم که گفتی ممنونم 💛

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلا دست دوم بخر

چقدر پول داری

منم ۷ تومن دارم میخوام یه انگشتر بخرم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چقدر مادرتون بهتون میده؟

هر ماه بین ۲.۳ تومن گفتم سکه پارسیان بخرم یا پلاک ظریف برای سرمایه گذاری خودم یه مقداری طلا گرفتم از قبل الان موندم چیکار کنم پلاک ظریف یه دونه خریدم سود الان هر یکی یه چیزی میگه من مونده پلاک بخرم یا سکه چند سوتی میگیرم البته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره می‌تونم جمع کنم خودم مونده چیکار کنم برم پلاک ظریف بخرم طلا یا سکه پارسیان واسه سرمایه گذاری می‌ ...

قطعا برای سرمایه گذاری پلاک طلای ظریف از پارسیان بهتره

من پارسیان هم دارم، ولی سود طلا بیشتر بوده تا الان

اگر خواستی تو برنامه های طلا مثل میلی و... سرمایه گذاری کنی 

رقم خیلی زیاد سرمایه گذاری نکن