2777
2789
عنوان

خرید سکه پارسیان

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 38 پست
طلا دست دوم بخرچقدر پول داریمنم ۷ تومن دارم میخوام یه انگشتر بخرم

طلا دارم خودم فقط الان موندم هر ماه یه مقدار پول کم میاد دستم چیکارش کنم وگرنه از قبل خودم خریدم طلا می‌خوام یه کاری کنم که سود داشته باشه

فقط 47 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

منم چن ماه طول میکشه جمع کنم

ولی ترجیحم طلا دست دوعه

ولی اگ میخوای پولت خرج نشه حتما پارسیان بخر بعد یک سال ببر همه رو بده یه طلا چن گرمی بخر

البته یکم ضرر میکنی چون سکه پارسیان پول پلمپشو میگیره 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا برای سرمایه گذاری پلاک طلای ظریف از پارسیان بهترهمن پارسیان هم دارم، ولی سود طلا بیشتر بوده تا ...

چشم مرسی عزیزم🤍🧡 که گفتی خودمم نظرم سر پلاک بود می‌ترسیدم سکه تقلبی گیرم بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

هر ماه بین ۲.۳ تومن گفتم سکه پارسیان بخرم یا پلاک ظریف برای سرمایه گذاری خودم یه مقداری طلا گرفتم از ...

الان سکه ۱۰۰ سوتی ۸۰۰ میشه 

شما میتونی ی سکه۲۰۰الی ۳۰۰ سوتی بگیری

از جای معتبر بگیر

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

منم چن ماه طول میکشه جمع کنمولی ترجیحم طلا دست دوعهولی اگ میخوای پولت خرج نشه حتما پارسیان بخر بعد ی ...

مرسی که گفتی 💋🙏🏻🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان سکه ۱۰۰ سوتی ۸۰۰ میشه شما میتونی ی سکه۲۰۰الی ۳۰۰ سوتی بگیریاز جای معتبر بگیر

متشکرم که راهنمایی تون گلی✨💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلا دست دوم بخرچقدر پول داریمنم ۷ تومن دارم میخوام یه انگشتر بخرم

انشالله که عزیزم یه انگشتر خیلی خوب و قشنگی گیرت بیاد برات دعا میکنم 💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم طلا دارم ولی اون روز رفتم یه پلاک دیدم خوشم اومد خریدمحالا چون ظریفه باید زنجیر ظرقف بخرم براش چ ...

اخی عزیزم انشالله به خوشی استفاده کنی خیلی طلا هات قشنگه مبارکت باشه 💚🫀❤️🎀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخی عزیزم انشالله به خوشی استفاده کنی خیلی طلا هات قشنگه مبارکت باشه 💚🫀❤️🎀

قربونت عزیزم مرسی 

ان شالله خودتم‌ بتونی خوب پس انداز کنی 

واسه منم جنبه پس انداز دارن

من سکه پارسیانم دو گرم دارم ولی اینام خوبن استفاده میشن 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️