2777
2789
عنوان

کمک😕

225 بازدید | 48 پست

سلام دوستان این تاپیک ها رو برای دوستم میزنم چون خیلی نگرانشم لطفا گزارش نزنید و مشکلی دارید از تاپیک برید بیرون لطفا اگه کسی تو خانواده یا اطرافش ت...رنس بوده یا مشاوره یا کلا اطلاعاتی در این زمینه داره بیاد پی وی یا تو همین تاپیک توضیح بده فقط‌ نگید بره مشاور چون تحت فشاره و خانوادش اصلا بهش اجازه نمیدن حتی گوشی هم نداره و از من درخواست میکنه واسش تاپیک بزنم ممنون میشم راهنماییش کنید ۱۷ سالشه و دختره ولی حس دختر بودن نداره تو تاپیک های قبلی درموردش توضیح دادم منتظر راهنمایی هاتون هستیم💐💐💐

خب اگه از غیرمشاور کمک بخواد ممکنه هیچ کمکی بهش نشه و اطلاعات غلط بهتون بدن 

اینجور مواقع مشاور خیلی لازمه شاید اختلالات روان یا هورمونی پیدا کرده 

ترنسا بودن معمولا طبق شنیده های من چیزی نیس که یهویی متوجهش بشی از بچگی کاملا میشه حسش کرد ولی خب شاید ندونه معناش چی باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان موهاش پسرونه کوتاه،اخلاقای پسرونه،لباسای پسرونه استفاده میکنه

از بچگی با پسرا بزرگ شده اما‌ دورش دختر هم زیاد بوده

میگه از بچگی به دوستاش و بقیه میگفته من شوهرم من بابام

و از همون بچگی یعنی دوره ابتدایی به دخترا جذب میشده تا الان و حتی عاشق یه دختر شد ولی خب میترسید به خاطر شرایط و بهش نگفت

و...

خیلی اذیت میشه و از کسی هم نمیتونه درخواست کمک کنه

می دونی سخته باید بره پیش مشاور آزمایش هرمون بده دارو و قرص مصرف کنه و اگه نیاز بشه عمل انجام بده اگه کاری نکته یه خودش آسیب رسونده و باعث می شه در آینده خیلی عذاب بکشه بخاطر حس هایی که داره نمی دونم خانوادش چجوری هستن ولی هر جوری می شه بهش کمک کرد 

می دونی سخته باید بره پیش مشاور آزمایش هرمون بده دارو و قرص مصرف کنه و اگه نیاز بشه عمل انجام بده اگ ...

آزمایش هورمون به چه صورته؟

یعنی اگه هورمون های مردونه‌ کم داشته باشه و با قرص ها نشد میتونه بازم اقدام به عمل تغییر جنسیت کنه؟

ممکنه بخاطر نوسانات‌ هورمونی باشه و یا محیطی که توش بزرگ شده و شایدم هردو عامل.

اگه اذیت هست بخاطر این موضوع،  می‌تونه با گوشی تو مشاوره تلفنی بگیره وقتایی که پیش همید.

و همچنین به بهانه آزمایش کم‌خونی، بره آزمایش هورمون بده. شرایط روزای قبل از آزمایش هورمون رو حتما بپرسه ک نتیجه واضحی داشته باشه.

بله من در Spain زندگی میکنم،بدونِ S.
آزمایش هورمون به چه صورته؟یعنی اگه هورمون های مردونه‌ کم داشته باشه و با قرص ها نشد میتونه بازم اقدا ...

هرگز سمت تغییر جنسیت نره...هرگز 

یک دروغ بزرگه که پزشک‌های شیاد توی گوش مردم فرو می‌کنن

آیا واقعا می‌شه ی عمر با ی تیکه گوشت‌ مصنوعی به‌جای آلت‌ تناسلی مرد استفاده کرد که هیچ حسی نداره؟ کسانی که تغییر جنسیت دادن تا آخر عمر از تجربه لذت جنسی محروم می‌شن. .چیزی که با مشاوره درمان می‌شه رو چرا بره بدترش کنه تا هزارتا مشکل دیگه بسازه برا خودش

ممکنه بخاطر نوسانات‌ هورمونی باشه و یا محیطی که توش بزرگ شده و شایدم هردو عامل.اگه اذیت هست بخاطر ای ...

آزمایش هورمونی به چه صورته؟

کسی که هورمون های مردونه کم داشته باشه بازم میتونه تغییر جنسیت بده؟

آزمایش هورمون به چه صورته؟یعنی اگه هورمون های مردونه‌ کم داشته باشه و با قرص ها نشد میتونه بازم اقدا ...

ببین مقادیری که دارم می‌گم مثال هستش و واقعی نیست

مثلا ی زن نرمال هورمون زنانه اش ۹۰ درصده، ۱۰ درصد مردونه

ولی ی زنی که فک می‌کنه پسره، ۱۴ درصد مردونه اس ۸۶ درصد زن.

فکر نکن مقدارش خییییلی‌ زیاد و قابل توجهه!!   

علائمش‌ هم مو روی شکم و دور نوک‌ پستان

هرگز سمت تغییر جنسیت نره...هرگز یک دروغ بزرگه که پزشک‌های شیاد توی گوش مردم فرو می‌کننآیا واقعا می‌ش ...

اما حس دختر بودن هم نداره نمیشه تا آخر عمرش اینطوری بمونه اذیت میشه میبینم انقد ناراحت میشه منم بیشتر از اون ناراحت میشم و نگرانشم😕💔

ببین مقادیری که دارم می‌گم مثال هستش و واقعی نیستمثلا ی زن نرمال هورمون زنانه اش ۹۰ درصده، ۱۰ درصد م ...

یعنی حتی اگه مقدارش کم باشه بازم میشه تغییر جنسیت داد درسته؟

اما حس دختر بودن هم نداره نمیشه تا آخر عمرش اینطوری بمونه اذیت میشه میبینم انقد ناراحت میشه منم بیشت ...

ببین اولا که گفتی ۱۷ سالشه، امکان داره تو بیان بعضی خصوصیات افراط کنه و تحت تاثیر حرفای بقیه ترنس‌ها باشه. ممکنه این فقط ی چیز ذهنی باشه. 

باید روان‌شناس تشخیص بده که این حرفا چقدر به واقعیت نزدیکند‌