2821
2789

میشه بگی چیشد

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه تاپیک میزنن بعد میگن توضیح نمیدیم اسپویل میشه 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
عه من هنوز ندیدماسپویل نکن😂

خب نخون جیگر جان 

بابا مردم از کنجکاووییییییییییییییییی

شاهین و اون پسره دیگه رو کشتن نگار رو خواست بهش تجاوز کنه 

پرید تو چاه 

فقط اشکان زنده موند 

بعد شهرام پیداشون کرد اونایی که اکیپ یاکوزا رو کشتن رو زد کشت 

بعد فرزاد هم اعدام کردن لحظه آخر 

کاربری دست دو نفره

شاهین و اون پسره دیگه رو کشتن نگار رو خواست بهش تجاوز کنه پرید تو چاه فقط اشکان زنده موند بعد شهرام ...

هانیه چی

شاهین و اون پسره دیگه رو کشتن نگار رو خواست بهش تجاوز کنه پرید تو چاه فقط اشکان زنده موند بعد شهرام ...

وای ارع چقدر بد بود 

با این قسمت به شدت گریه کردم 

چقدر دلم برای بچه ها سوخت ، مخصوصن اشکان 

اونا باز مردن ، درد کمتر کشیدن 

اشکان مرگ دوستاش رو هم دید ،هم چهار روز توی چاه با جنازه ها بود 

خیلی گناه داشت 

فرزادم حس میکنم نمرده ، خوابش رو شاید نشون دادن 

اینوطری اگه بشه که فیلم خیلی مسخره میشه 

دیگه شخصیت اصلی باقی نمی‌مونه 

چقدر از حامد بدم اومد

چقدر دلم سوخت براشون همه شون مردن گناه داشتن ای کاش یه طوری بشه زنده بشن

به نظرم اشکان میمیره 

فرزادم زنده میمونه، یا می‌ره دنبال بچه ها 

یا ممکنه با هانیه ازدواج کنه 

اما خیلی هانیه مشکوک بود 

یهو غیبش زد و گوشیشم جواب نمی‌داد 

حس میکنم با شهرام هم دست بود 

به نظرم اشکان میمیره فرزادم زنده میمونه، یا می‌ره دنبال بچه ها یا ممکنه با هانیه ازدواج کنه اما خیلی ...

اقا چقدر این قسمت بد بود، اونا میخوایتن جون دوستشون رو نجات بدن بعد چند نفری خودشون کشته شدن

اقا چقدر این قسمت بد بود، اونا میخوایتن جون دوستشون رو نجات بدن بعد چند نفری خودشون کشته شدن

حامد چیکار کرده ک دوستان میگن چقد منفوره